HOC start met ruime overwinning op Erica

HOC is de competitie goed begonnen met een 4-1 overwinning op SC Erica.

Foto Rianne van der Laan, HOC-aanvaller Jelle Siekman is zijn tegenstander te snel af, de spits scoorde ook een keer tegen Erica.

HOC is het seizoen uitstekend begonnen met een 4-1 overwinning op SC Erica. In Odoorn nam de thuisploeg een snelle voorsprong van 2-0, maar kwamen de gasten voor de thee terug in de wedstrijd. In de tweede helft trok HOC de wedstrijd naar zich toe en zegevierde het uiteindelijk met 4-1.

De thuisploeg kende een goede start van de wedstrijd en had na een kwartier spelen al een 1-0 voorsprong te pakken via Jelle Siekman. Een vijftal minuten na de 1-0 zorgde de rappe Richard Wiggers ervoor dat de marge werd verdubbeld. Dat leek ook de ruststand te worden, maar een eigen goal bracht Erica een aantal minuten voor rust toch weer terug in de wedstrijd. Na rust werd het duel halverwege de tweede helft beslist toen Robin van der Laan de 3-1 liet aantekenen. De zege van HOC kreeg in de slotfase nog wat meer glans, Sven de Zeeuw bepaalde vijf minuten voor het einde de eindstand op 4-1. Een goed begin voor HOC, dat volgende week op bezoek gaat bij CEC.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – SC Erica