PJC in slotminuten langs Farmsum

PJC boekt de eerste overwinning van het seizoen, die pas in de slotminuten van de wedstrijd tot stand kwam.

PJC heeft de eerste competitiewedstrijd met 2-1 weten te winnen van Farmsum. De overwinning voor de thuisploeg kwam pas laat tot stand. In de eerste helft kwam PJC na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong, nadat een hoekschop in eigen doel werd gewerkt door de bezoekers. De gasten kwamen halverwege de eerste helft langszij door een doelpunt van Danny de Vries. Pas in de slotminuten van de wedstrijd trok PJC nog de overwinning naar zich toe. Bert Meijer scoorde vanuit een vrije trap vanaf randje zestien en bezorgde PJC zo de eerste overwinning van het seizoen.