Veelerveen wint eenvoudig van Oldambtster Boys

Veelerveen kende een prima start van de competitie en boekte een ruime overwinning op Oldambtster Boys.

Foto Jacob Musch, Jelle Oost is op weg om te scoren voor Veelerveen.

Veelerveen is het seizoen uitstekend begonnen met een 5-0 overwinning op Oldambtster Boys. De thuisploeg was duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers en kende geen al te moeilijke middag. Bij rust leidde Veelerveen al met 3-0, waarna het in de tweede helft nog verder uitliep naar een ruime 5-0 overwinning.

Veelerveen begon goed aan de wedstrijd en had ook een overwicht gedurende de eerste helft. Dat leidde ook tot het openingsdoelpunt van Yannick Kruizinga. Na een half uur spelen kreeg de thuisploeg de ideale mogelijkheid om de score te verdubbelen vanaf de penaltystip. De strafschop werd echter gemist, maar Rohan Algoe was er als de kippen bij om de rebound te benutten. Een comfortabele 2-0 voorsprong was het gevolg, die vlak voor rust nog verder werd uitgebreid door een goede goal van Jelle Oost: 3-0. Na de pauze kwam de voorsprong van Veelerveen geen enkel moment in gevaar en liep de thuisploeg nog verder uit naar een grotere zege. Via Jacky Oosterbaan en nogmaals Oost werd er een eindstand van 5-0 op het scorebord gezet. Een goede start voor Veelerveen, dat direct de eerste koploper is in de zondag 5e klasse C.

Foto’s Jacob Musch: Veelerveen – Oldambtster Boys