Zondag 5e klasse D: Roswinkel haalt uit, ook overwinningen voor JVV en Buinerveen

Zandpol zette dit weekend de grootste overwinning op het scorebord, ook JVV en Buinerveen kwamen tot winst.

De Treffer ’16 – JVV: 4-6

JVV heeft het openingsduel tegen De Treffer ’16 met 4-6 gewonnen. In een doelpuntrijke wedstrijd kwam de thuisploeg als eerste op voorspong via Pascal Manning. Daarna was het woord aan JVV-spits Dennis de Roo, die een loepzuivere hattrick achter zijn naam zette. Melvin Wiering verzorgde nog voor rust de aansluitingstreffer. Na rust liep JVV echter weer verder uit en waren Arnold Santing, Geoffrey Aartsma en Gerben Wortelboer trefzeker. Wiering maakt de nederlaag voor De Treffer nog wat dragelijker door in de slotfase nogmaals twee keer te scoren, eindstand: 4-6.

Buinerveen – Valther Boys: 3-1

Buinerveen heeft de streekderby tegen Valther Boys in winst omgezet. De bezoekers namen in de tweede helft de leiding via Basilius Dellas, maar daarna was het woord aan David Karabed namens de thuisploeg. Met een hattrick loodste Karabed de thuisploeg na een 3-1 overwinning.

Zandpol – Sportclub Roswinkel: 0-9

De grootste overwinning dit weekend kwam op naam van Sportclub Roswinkel. De Roswinkelers walsten over Zandpol heen en haalden net niet de dubbele cijfers. Met een hattrick had Roy van der Sluis een belangrijk aandeel in de overwinning van Roswinkel. Lars Stap en Bart Huizingh wisten ook tweemaal het net te vinden. Willem Pagters en Aaldert van Eck deden ook een duit in het zakje.