Overzicht zaterdag tweede klasse J: LTC knokt zich terug van achterstand, tweede zege op rij voor DZOH

LTC kwam knap terug van een achterstand, DZOH boekte de tweede zege op rij en Achilles 1894 ging onderuit.

The Knickerbockers  – LTC: 2-3

LTC moest zich tegen de studenten van The Knickerbockers terug knokken van een 2-0 achterstand. Dennis Bakker had de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong gezet, waarna Laurens van der Hoef kort na rust de 2-0 liet aantekenen. De Assenaren rechtten echter de rug en scoorden binnen een tijdsbestek van vijf minuten drie keer. Eerste kopte Romano Djababoe een voorzet binnen en vervolgens frommelde de aanvaller de bal uit de kluts binnen. Imre de Jonge was daarna het meest attent in de rebound nadat Djababoe eerst nog stuitte op de TKB-goalie. LTC hield de voorsprong vast en pakte zo de eerste drie punten van het seizoen.

DZOH – SV Bedum: 1-0

DZOH heeft ook haar tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. De Emmenaren bleken in eigen huis met 1-0 te sterk voor het Groningse Bedum. Voor rust kwamen beide ploegen niet tot scoren. In de tweede helft brak Youri Keen de ban en dat doelpunt bleek uiteindelijk voldoende voor de overwinning. Vorige week won DZOH al van Drenthina, waardoor het een goede start van de competitie kent.

Achilles 1894 – DESZ: 1-2

Achilles kent een matige start van de competitie. Vorige week speelde het ternauwernood gelijk tegen Bedum, zaterdag verloor het in eigen huis van DESZ uit Zwartsluis. De gasten kwamen op voorsprong via spits Tom Kisjes, maar al snel kwam Achilles ook weer langszij via Nando Frans. Na de pauze leek het lang op 1-1 af te stevenen, maar in de slotfase sloeg DESZ nog een keer toe. Arjan Krabbe kroonde zich tot matchwinner voor de bezoekers: 1-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal redt het vege lijf

Musselkanaal heeft vanmiddag de allerlaatste strohalm aangegrepen en is er na vandaag zeker van ...

Schoonebeek meest gelukkige tegen Titan

Een nipte nederlaag voor Titan, dat ongelukkig onderuit ging tegen Schoonebeek.

Gasselternijveen toont veerkracht

Gasselternijveen heeft in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen laten zien over veerkracht te ...