Sellingen walst over Bellingwolde heen

Sellingen was een maatje te groot voor Bellingwolde en won met duidelijke cijfers. Sellingen kent daarmee een uitstekende start van de competitie.

Foto Sellingen, na 90 minuten stond er een eindstand van 8-0 op het scorebord.

Sellingen is na twee speelronden de trotse koploper van de zondag 3e klasse C. Zondag wonnen de Sellingers de streekderby van Bellingwolde met 8-0 en vorige week werd al met 0-3 gewonnen van SVV ’04. Met zes punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen mag de competitiestart van Sellingen uitstekend genoemd worden.

Dat het zondag na negentig minuten 8-0 stond in Sellingen was niet eens geflatteerd te noemen. De thuisploeg was simpelweg een paar maatjes te groot voor het bezoekende Bellingwolde. Dat leverde afgelopen zomer een hoop kwaliteit in en lijkt een lastig seizoen tegemoet te gaan. Vorige week werd ook al met 5-0 verloren van Twedo.

Hattrick de Vrieze en Prins

Van meet af aan was Sellingen de bovenliggende partij en dat resulteerde na tien minuten spelen in een 1-0 voorsprong. Ian de Vrieze was de eerste doelpuntmaker deze middag. Rond het half uur spelen sloeg Sellingen nog tweemaal toe en eigenlijk was het pleit toen al wel beslecht. Rik Bos en Corné Prins zorgden ervoor dat de Sellingers met een comfortabele 3-0 voorsprong aan de thee zaten.

Na de pauze liep de thuisploeg rap uit naar een grote voorsprong en waren vooral Prins en de Vrieze een plaag voor de verdediging van Bellingwolde. Beiden scoorden dan ook een hattrick deze wedstrijd, waarbij Prins voor de 4-0 en 7-0 tekende. Tussendoor voltooide de Vrieze zijn hattrick  met de 5-0 en 6-0. De dubbele cijfers werden Bellingwolde nog bespaard door de thuisploeg, dat nog eenmaal scoorde via Machiel Buining die daarmee de eindstand op 8-0 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten en FC Ter Apel ’96 in evenwicht

Gieten en FC Ter Apel '96 speelden in een doelpuntrijk duel gelijk tegen elkaar, ...

Overzicht 5e klasse F: VVS Oostwold koploper na zege op Bargeres

VVS Oostwold wist Bargeres te verslaan en pakte daardoor de koppositie in 5F, mede ...

Ter Apel en Stadskanaal delen de punten

Het was voor SC Stadskanaal, op voetbalgebied, niet bepaald een vrolijk Paasweekend. De haast ...