Bareveld strijdend ten onder tegen Kwiek

Bareveld werkte hard voor een resultaat tegen Kwiek, maar moest na negentig minuten spelen een 0-1 nederlaag slikken.

Bareveld heeft ook de tweede competitiewedstrijd nipt verloren. Tegen Kwiek knokte Bareveld voor wat het waard was, maar zat een resultaat er net niet in. De gasten uit Hoogezand kwamen eenmaal tot scoren en dat bleek uiteindelijk voldoende voor de overwinning.

In de eerste helft viel er weinig te beleven en waren de kansen spaarzaam. Na een half uur spelen was het dan ook enigszins uit het niets dat er gescoord werd. Kwiek kwam op een 0-1 voorsprong, nadat Ryan Boskamp raak knikte uit een hoekschop van Tim Stiekema. Dat bleek tevens de ruststand.

Bareveld kwam na rust fel uit de kleedkamer, maar slaagde er niet in om de gelijkmaker te forceren. In de tweede helft kreeg de thuisploeg nog wel de nodige kansen om op gelijke hoogte te komen, maar kwam men niet tot scoren. Aan de andere kant had Kwiek de 0-2 een paar keer op de schoen, maar ook die bleef uit. Bareveld knokte voor wat het waard was, maar ging strijdend ten onder en blijft daardoor na twee wedstrijden nog op nul punten staan.