BNC met ruime cijfers langs PJC

BNC won in eigen huis met ruime cijfers van PJC.

BNC heeft de thuiswedstrijd met ruime cijfers gewonnen van PJC. De bezoekers kwamen wel als eerste op voorsprong, maar de thuisploeg kwam sterk terug en liep vooral in de tweede helft uit naar een ruime 6-2 overwinning.

De start van de wedstrijd was nog voortvarend te noemen voor PJC, dat al na enkele minuten spelen de leiding nam via Tom van der Schuur. Halverwege de eerste helft kwam BNC echter beter in de wedstrijd en dat leidde tot de gelijkmaker van Mike Otter. Vlak voor rust zorgde Marvin Ab ervoor dat de thuisploeg met een voorsprong de rust in ging.

Na de pauze leek het pleit al snel beslecht na een treffer van Justin Jacobs, maar van der Schuur bracht een paar minuten later de spanning weer terug met de 3-2. Twintig minuten voor tijd was de meeste spanning er wel af toen Rogier Ganzeveld de stand naar 4-2 tilde. PJC probeerde daarna in de slotfase nog wel met een offensief wat af te dwingen, maar het was BNC dat van de geboden ruimte profiteerde. Yannick Drenth en Ivan Geesink scoorden in de laatste minuten van de wedstrijd nog voor de statistieken waardoor er uiteindelijk nog een grote overwinning was voor BNC: 6-2.