JVV geeft zeker lijkende overwinning weg tegen SVBC

JVV leek op rozen te zitten met een 4-1 voorsprong, maar gaf deze uiteindelijk nog weg tegen SVBC.

JVV heeft een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven tegen SVBC. Na zeventig minuten spelen stond het in eigen huis met 4-1 voor, maar die voorsprong verdween in het laatste kwartier als sneeuw voor de zon. SVBC draaide de score volledig om en won uiteindelijk met 4-6.

JVV startte prima aan de wedstrijd en stond na enkele minuten al op voorsprong via Dennis de Roo. Na 25 minuten spelen werd het 2-0 door Geoffrey Aartsman, die SVBC-doelman Wesley Groen wist te verschalken. Enkele minuten later werd de marge verkleind door Davey Geerts, die scoorde uit een snelle inworp. JVV wist op slag van rust nogmaals te scoren via Christian Schutte en ging met een 3-1 voorsprong de rust in. De score had aan beide kanten echter al een stuk hoger kunnen zijn gezien de vele gemiste kansen.

Ook in de tweede helft regende het kansen en doelpunten.  Het was in de tweede helft wel even wachten op een volgende treffer, maar toen de Roo zijn tweede maakte en daarmee de 4-1 voor JVV leek het pleit wel beslecht. Niets bleek minder waar, binnen twee minuten was de spanning volledig terug en had SVBC twee keer gescoord via Stefan Groen en Stan Bijl. De thuisploeg was het daarna in de slotfase volledig kwijt en zag Tim Funke tien minuten voor tijd de 4-4 maken. De gasten gingen erop en erover en opnieuw Bijl en Funke zorgden er voor dat de overwinning toch nog naar SVBC ging deze middag: 4-6.