MOVV haalt dubbele cijfers tegen Wedde: 10-0!

MOVV liet zondag geen spaan heel van Wedde en haalde de dubbele cijfers.

Wedde is de competitie dramatisch gestart met een 10-0 nederlaag bij MOVV. Daarentegen is de start van MOVV fantastisch te noemen, dat na twee wedstrijden zes punten heeft en al 16 doelpunten voor heeft en slechts 2 tegen. Die cijfers leveren voorlopig de koppositie op in de zaterdag vierde klasse C.

Het was zondagmiddag prijsschieten voor de thuisploeg, die na dik twintig minuten spelen al met 4-0 voor stond tegen Wedde. Jordi Blaauw had de 1-0 en 2-0 voor zijn rekening genomen en zag Mark Groen en Nick Wiegman de score verdubbelen. Vlak voor de pauze was het nog een keer raak en bepaalde Aaron Sportel de ruststand op 5-0.

In de tweede helft werd die score nog eens herhaald en werden de dubbele cijfers behaald door MOVV. Sportel was de eerste die na rust doel trof, waarna Patrick Bult tweemaal tot scoren kwam en de stand naar 8-0 tilde. In de laatste tien minuten ging MOVV nog op zoek naar de dubbele cijfers en dat lukte de thuisploeg ook. Blauw bracht zijn totaal deze middag naar vier treffers en zorgde daarmee dat er een eindstand van 10-0 op het scorebord stond.