Overzicht 1e klasse F: Weer ruime zege voor SVBO, VKW boekt eerste overwinning

SVBO kent een uitstekende competitiestart en ook VKW mocht de eerste overwinning bijschrijven.

SVBO – Noordster: 5-0

SVBO is de competitie uitstekend gestart. In de eerste speelronde werd al met 0-4 gewonnen van FVC, zaterdagavond werd Noordster in eigen huis met 5-0 aan de zegekar gebonden. SVBO kwam snel op voorsprong via Maurice Kampman. De thuisploeg had het betere van het spel tegen Noordster en dat vertaalde zich ook uit in de score. Met name Ronald Gerdes was op dreef en noteerde een hattrick, waardoor de stand naar 4-0 werd getild. Het slotakkoord was voor invaller Davy Wessels die de 5-0 eindstand op het scorebord zette.

GRC Groningen – VKW: 0-3

VKW behaalde zondag een uitstekende overwinning in en tegen GRC Groningen. De Westerborkers kwamen goed uit de startblokken, hadden het betere van het spel, en kwamen in de 25e minuut op voorsprong. Leon Santema schoot een voorzet van Werner Wijnholts uitstekend in. VKW raakte daarna nog de paal, maar ook GRC had nog een goede mogelijkheid om te scoren. VKW-goalie Martijn Mulder hield zijn doel echter schoon. Na rust bleef VKW bovenliggend en al snel was de 0-2 een feit. Jeroen Welles ronde een mooie individuele actie bekwaam af. Tien minuten later besliste VKW de wedstrijd via Ynse Oosterhof die een corner binnen knikte: 0-3.

Jubbega – WVV: 0-0

WVV heeft een punt over gehouden aan het bezoek bij Jubbega. Beide ploegen konden niet tot scoren komen en dus was de brilstand zowel begin- als eindstand. Voor WVV het tweede gelijkspel op rij, nadat het vorige week al gelijkspeelde tegen GRC Groningen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tik op de neus voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft nog minimaal één overwinning nodig om rechtstreekse handhaving af te dwingen. ...

Opnieuw verlies voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen maakt een bijzonder lastige periode door. De oranjehemden verzamelden in de eerste ...

Onstwedder Boys wint eenvoudig van Tiendeveen

Onstwedder Boys won thuis van Tiendeveen en deed daarmee goede zaken.