EHS ’85 boekt derde zege op rij tegen Zwartemeerse Boys

EHS ’85 wist ook Zwartemeerse Boys aan de zegekar te binden en behield zo de volle buit uit drie wedstrijden.

Het gaat voorlopig crescendo bij EHS ’85, dat zondag tegen Zwartemeerse Boys voor de derde keer op rij wist te winnen. De ploeg uit Emmerschans stond bij rust al met 3-0 voor, een voorsprong die in de tweede helft niet meer in gevaar kwam. Beide ploegen scoorden na de pauze nog een keer, waardoor EHS uiteindelijk met 4-1 won.

EHS was de competitie al voortvarend gestart met duidelijk overwinningen op Gasselternijveen (5-2) en KSC (0-3) en ging ook tegen Zwartemeerse Boys weer prima van start. Na dik een kwartier spelen opende de thuisploeg de score via Daniek Camies. EHS hield het betere van het spel en Jeroen Smit verdubbelde de voorsprong. Voor rust werd het ook nog 3-0 door Andrej Alilovic en was de wedstrijd al zo goed als gespeeld.

In de tweede helft deed Hidde Walda nog wel wat terug voor de bezoekers, maar echt spannend werd het niet meer. Richard Fuhler bepaalde de uiteindelijke eindstand op 4-1, waardoor EHS koploper blijft in de zondag vierde klasse D met 9 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week neemt EHS het op tegen het nog puntloze VIOS Oosterhesselen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Demy te Velde loodst Valthermond langs Beilen

Waar gaat dat heen met Valthermond? Een gevleugelde uitspraak in de voetballerij is, dat ...

Tiental Stadskanaal lijdt ruime nederlaag tegen Drenthina

Stadskanaal kwam vroeg in de wedstrijd met tien man te staan en kon het ...