Jarno Giezen leidt SETA met vijf treffers in een helft langs Erica ’86

SETA scoorde er een helft lustig op los en zette daardoor een zevenklapper neer tegen Erica ’86.

Na een helft spelen stond het al 0-7 bij de wedstrijd tussen Erica ’86 en SETA. Dat het slechts bij 0-7 bleef mocht vooral SETA zichzelf verwijten. Was het in de tweede helft net zo scherp geweest als in de eerste helft, dan had men met gemak de dubbele cijfers kunnen bereiken. Grote man in die eerste helft was SETA-aanvaller Jarno Giezen, die maar liefst vijf keer scoorde.

Dat het een niet al te moeilijk middag zou gaan worden voor SETA kon al wel afgeleid worden aan de voorgaande resultaten van de tegenstander. Afgelopen week ging Erica ook al met 11-0 onderuit op bezoek bij VVS Oostwold. En ook zaterdag diende het als kanonnenvoer voor de ploeg uit Musselkanaal. Toen eenmaal de eerste treffer werd gescoord was het hek van de dam.

Giezen opende de score na een klein kwartiertje en mocht een paar minuten later weer juichen. Binnen vijf minuten was het ook al 0-3 en was het dit keer Dylan de Wit die scoorde voor SETA. Het bleef eenrichtingsverkeer en SETA scoorde er dan ook lustig op los. Giezen prikte er nog twee bij om de stand naar 0-5 te tillen, waarna het woord weer was aan de Wit: 0-6. De zevenklapper werd voor rust al voltooid met de vijfde goal van Giezen. De tweede helft had daarna schriftelijk afgedaan kunnen worden, bij SETA ontbrak de echte scherpte om er nog een monsterscore van te maken.