Musselkanaal wint eenvoudig van SVV ’04

Musselkanaal beleefde een eenvoudige middag tegen SVV ’04 en won met ruime cijfers.

Musselkanaal heeft het uitduel met SVV ’04 eenvoudig weten te winnen. De overwinning van de ‘Groenwitter’ kwam al in de eerste helft tot stand. Daarin scoorde Musselkanaal vier keer en daarmee was ook direct de eindstand al bepaald. Musselkanaal hoefde in de tweede helft niet meer en SVV was niet bij machte om nog meer een vuist te maken.

Tegenstander SVV ’04 stond nog op nul punten uit twee wedstrijden, terwijl Musselkanaal zijn eerste competitiewedstrijd tegen FC Ter Apel ’96 had weten te winnen. De manschappen van Wessel Woortman gaven die overwinning zondag een goed vervolg. Na een kwartier spelen scoorde men voor de eerste maal en was het Rolf Kayser die de score opende. Diezelfde Kayser scoorde vijf minuten later nog eens, waardoor de bezoekers al comfortabel met 0-2 leidden.

Aanvalsduo Kayser en Oost

Binnen het half uur leek de wedstrijd al beslist, nu was het Jordy Oost die de 0-3 voor zijn rekening nam. Het aanvalsduo Kayser en Oost bekleedde vandaag dan ook weer een belangrijke rol voor Musselkanaal. Toen Jeroen Ots er vlak voor rust ook nog eens 0-4 van maakte was het helemaal over en sluiten voor de thuisploeg. Na de pauze viel er niet veel meer te beleven en wisten beide ploegen niet meer tot scoren te komen. Derhalve boekte Musselkanaal opnieuw een prima overwinning en behoort het tot de ploegen die nog geen puntverlies hebben geleden. Volgende week wacht de confrontatie met hekkensluiter Bellingwolde, wederom een mooie gelegenheid voor het duo Kayser en Oost om aan hun doelpuntenproductie te werken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen wint burentwist van Bareveld

De burentwist tussen Bareveld en Gieterveen werd een prooi voor Gieterveen, dat daardoor goede ...

Buinerveen onderuit bij Zandpol

Na twee overwinningen op rij moest Buinerveen zondagmiddag haar meerdere erkennen in Zandpol. Na ...

Zuur puntverlies voor SV Mussel

SV Mussel leek op het eigen sportpark een overwinning op WVV te gaan behalen. ...