Overzicht zondag 2e klasse L: Eerste overwinning Annen, ook winst voor WKE ’16

Annen boekte zondag de eerste overwinning van het seizoen, WKE ’16 won ook de tweede wedstrijd van de competitie.

Annen – Veendam 1894: 3-1

Annen boekte in eigen huis tegen Veendam 1894 de eerste overwinning van het seizoen. Beide teams hadden voorafgaand aan het duel nog geen wedstrijd gewonnen. Annen moest al twee nederlagen incasseren en Veendam had twee keer gelijkgespeeld. Een overwinning was meer dan welkom voor beide ploegen, die elkaar in de eerste helft in evenwicht hielden. Jaap Jan Mulder had Annen op voorsprong gebracht, maar Jeremy van Dijk zorgde ervoor dat er met 1-1 gerust werd. In de tweede helft trok Annen het duel naar zich toe en was de 2-1 van Lex Veltink beslissend. Gerwin Bodewes stelde de zege definitief veilig voor de thuisploeg: 3-1.

GVAV-Rapiditas – Rolder Boys: 4-1

Het is ook Rolder Boys niet gelukt om GVAV-Rapiditas de eerste punten van het seizoen af te snoepen. De bezoekers liepen al vroeg in de wedstrijd achter de feiten aan. De thuisploeg kwam al na enkele minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Een poging van Ingmar Liezenga werd door Rolder Boys-doelman Robin Geertsma voor de voeten gebokst van Leon Knol, die daar wel raad mee wist en de bal binnen schoot: 1-0. Rolder Boys kreeg daarna wel wat mogelijkheden, maar kreeg na een half uur spelen een strafschop tegen, welke werd benut door Liezenga: 2-0. Toen het tien minuten na rust 3-0 werd door Joel de Jong was het verzet van de gasten wel gebroken. GVAV maakte er daarna nog 4-0 van via Liezenga en Ferdi Hidding mocht nog de spreekwoordelijke eretreffer voor Rolder Boys laten noteren: 4-1.

WKE ’16 – Gruno: 4-1

In een matige wedstrijd rekende WKE ’16 in eigen huis af met Gruno. Het betekende de tweede overwinning op rij voor de Emmenaren. Vlak voor rust kwam WKE op voorsprong, waarna deze na rust werd verdubbeld. Gruno bracht nog even de spanning terug via Vu Pham, maar in de slotfase besliste WKE het duel en liep het uit naar een 4-1 overwinning. Hinke Scholten, Lorenzo Hindriks, Dylano Wolters en Jochem Scholten namen zondagmiddag de vier treffers van WKE voor hun rekening.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond verliest wedstrijd en doelman

Vier afwezige spelers en een wedstrijd waar voor Valthermond niets op het spel stond, ...

Tien Mondkers slepen punt uit het vuur in ‘Stad’

In een meer hectische dan goede wedstrijd heeft Valthermond een punt overgehouden aan het ...

Musselkanaal fors onderuit tegen SVV ’04

Het blijft behelpen dit seizoen voor Musselkanaal. Na vier competitiewedstrijden staan de groenhemden namelijk ...