Overzicht zondag 5e klasse D: Nipte zege voor Roswinkel, GKC start met nederlaag

Roswinkel zegevierde op bezoek bij De Treffer ’16, GKC begon de competitie met een nederlaag op bezoek bij Zandpol.

De Treffer ’16 – SC Roswinkel: 2-3

Roswinkel heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd weten te winnen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want het won maar nipt bij De Treffer ’16: 2-3. Aaldert van Eck had een belangrijk aandeel in de zege van de gasten door twee keer te scoren. Ook Bart Huizingh was trefzeker voor de bezoekers. Aan de kant van de thuisploeg scoorde Melvin Wiering eenmaal en was er ook een eigen doelpunt te noteren. Roswinkel blijft door de zege bovenin meedraaien, De Treffer staat na drie wedstrijden nog op nul punten.

Zandpol – GKC: 3-1

GKC is de competitie gestart met een 3-1 nederlaag bij Zandpol. Zoals wel vaker was Stefan Knuppe weer van grote waarde voor de thuisploeg. De spits bracht Zandpol aan de leiding in de eerste helft, waarna Geryo Wolters de score verdubbelde. Patrick Zondag bracht voor rust nog de spanning terug, maar in de tweede helft besliste Knuppe de wedstrijd: 3-1.

Weiteveense Boys – Valther Boys: 2-1

Valther Boys heeft het uitduel met Weiteveense Boys nipt verloren. Pas in de slotfase sloeg de thuisploeg toe tegen de bezoekers. Die waren in de tweede helft aan de leiding gekomen, maar via goals van Stijn Scherpen en Dennis Rocks in de slotfase ging de overwinning toch nog naar Weiteveense Boys.

HH Combi – JVV: 5-1

JVV moest op bezoek bij HH Combi een forse nederlaag slikken. De thuisploeg bleek een maatje te groot en leidde bij rust al met 3-0. Na rust liep de voorsprong verder op en was het Dennis de Roo die nog de spreekwoordelijke eer voor JVV redde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slordig Ter Apel wint van SVBC

Door de overwinning van Ter Apel ’96 op SVBC blijven de grensdorp bewoners goed ...

Nieuw Buinen in slotfase langs Stadskanaal

Nieuw Buinen won van Stadskanaal en plaatste zich voor de volgende ronde van de ...

Fotoverslag: Pekelder Boys verre van veilig

Handhaving voor Pekelder Boys lijkt tot stand te moeten komen via een dubbele ontmoeting ...