Voorbeschouwing speelronde 4 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de meest interessante en bijzondere wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 4 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de regio van de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

SVBO – Onstwedder Boys

De topper in de zaterdag vierde klasse D is de confrontatie tussen SVBO en Onstwedder Boys. De ploeg uit Barger-Oosterveld is na drie speelronden de trotste koploper in de zaterdag vierde klasse D. SVBO heeft als enige ploeg nog de volle buit uit drie wedstrijden. Er werd gewonnen van SCN (2-3), WVV (4-2) en Nieuw-Balinge (0-1). Een uitstekende start voor SVBO, dat komende zaterdag Onstwedder Boys op zes punten kan zetten. De Boys wonnen twee van hun drie competitiewedstrijden. Er werd gewonnen van SJS (1-2) en Wildervank (4-2), tussendoor was er een nederlaag tegen DKB (3-4). Voor de Boys zijn de belangen dan ook heel duidelijk voor zaterdag. Wordt het voorlopig aanhaken of wordt het afhaken?

SETA – Muntendam

Afgelopen week werd bekend dat voormalig Kanon van de Kanaalstreek Jeroen Buurke zijn rentree maakt op de velden bij SETA. Met zijn rijke verleden in het amateurvoetbal en karrenvracht aan goals bij diverse clubs kan de 35-jarige spits dit seizoen nog van grote waarde zijn voor de ploeg uit Musselkanaal. Mocht Buurke komende zaterdag direct gaan spelen, dan is Muntendam de ideale tegenstander ‘om er even lekker in te komen’. De Muntendammers verloren alle drie de wedstrijden en kregen elke wedstrijd flink wat goals om de oren. SETA zal ook moeten winnen om aansluiting te houden met de top van de ranglijst. Met vier punten uit drie wedstrijden is het nu terug te vinden in de middenmoot van de ranglijst. Afgelopen zaterdag boekte het de eerste overwinning en won het met 7-0 van Erica ’86. De vragen voor zaterdag zijn dan ook, dient Muntendam ook als kanonnenvoer, maakt Buurke zijn debuut en hoeveel goals gaat de spits maken?

ZNC – VVS Oostwold

De topper in de zaterdag 5e klasse F is de confrontatie tussen ZNC en VVS Ostwold. Met respectievelijk 9 en 7 punten uit drie wedstrijden kennen beide ploegen een prima competitiestart. ZNC bond achtereenvolgens Damacota, Harkstede en Muntendam aan de zegekar. VVS won van Westerlee en Erica ’86 en speelde gelijk op bezoek bij BATO. Bij ZNC zullen ze VVS-aanvaller René Dijksterhuis in ieder geval in de gaten moeten houden. De aanvaller scoorde al zeven keer in drie wedstrijden. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om mee te blijven draaien in de top van de ranglijst in 5F.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing speelronde 14 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F.

Voorbeschouwing bekerronde 2 zondagclubs

Voorbeschouwing op de meest belangrijke en opmerkelijke duels van speelronde 2 in de poulefase ...