Valthermond drukt Stadskanaal vanaf elf meter dieper in de zorgen

Valthermond heeft op bezoek bij Stadskanaal de Kanaalstreekderby gewonnen en deed daarmee goede zaken.

(Archief)foto Kees Rustenhoven, Erik Jan Veerbeek was opnieuw trefzeker van elf meter en bezorgde daarmee Valthermond de overwinning in de Kanaalstreekderby tegen Stadskanaal.

Valthermond heeft in en tegen Stadskanaal de Kanaalstreekderby gewonnen. De Mondkers zegevierden na een 1-1 ruststand met 1-2. De beslissing kwam vanaf elf meter, waarbij Erik Jan Veerbeek zich tot matchwinner mocht kronen. Net als tegen Peize schoot de aanvaller ook nu weer raak vanaf elf meter. Het bleek de winnende treffer te zijn voor Valthermond, dat door de zege naar de derde plek op de ranglijst klom. Stadskanaal blijft daarentegen hekkensluiter en is ook na vier wedstrijden nog zonder zege.

In de eerste helft, met kansen over en weer, opende Stadskanaal de score via Sten Vos. Vlak voor rust kwam Valthermond weer langszij, Jordy Weggemans liet het net bollen. Na de thee kwam de winnende treffer halverwege de tweede helft tot stand. Een strafschop, waarover de meningen verdeeld waren, werd dankbaar in ontvangst genomen door Veerbeek, die Valthermond vanaf de stip naar de overwinning schoot: 1-2.

Later volgt nog een uitgebreid verslag van de wedstrijd + foto’s van de Kanaalstreekderby tussen Stadskanaal en Valthermond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FOTOVERSLAG: Pekelder Boys – Gieterveen

Na negentig minuten degradatievoetbal was het bijschrijven van één punt het maximaal haalbare voor ...

Buinen wint “zes punten duel” van Tynaarlo

In Buinen stond afgelopen weekend de wedstrijd tegen concurrent Tynaarlo op het programma. Een ...

Westerwolde verliest onnodig van CEC

Westerwolde benutte de kansen niet, CEC deed dit wel en won uiteindelijk ook.