NWVV wint in waar doelpuntenfestijn van BATO

NWVV won in een waar spektakelstuk van BATO.

NWVV heeft in een waar doelpuntenspektakel gewonnen van BATO. Na een superstart kwam NWVV met 2-3 achter te staan na een 2-0 voorsprong. De Nieuw-Weerdingers draaiden de rollen echter weer om en namen een 5-3 voorsprong. Daarna ging het in de slotfase nog heen en weer, maar zegevierde NWVV uiteindelijk met 6-5.

De thuisploeg kwam flitsend uit de startblokken en stond binnen tien minuten al met 2-0 voor tegen BATO. Beide keren was Roy Super het eindstation. Maar een gemakkelijke middag ging NWVV daarna niet tegemoet. Sterker nog, de gasten uit Winschoten kamen sterk terug in de eerste helft en hadden in Roy Zweep de man van de eerste helft. De aanvaller scoorde een loepzuivere hattrick en bracht BATO aan de leiding. NWVV raakte echt niet van slag en scoorde vlak voor rust ook nog een keer via Milan Duursma: 3-3.

Doelpuntenfestijn

Na de pauze ging het doelpuntenfestijn vrolijk door en trok NWVV de wedstrijd naar zich toe. Halverwege de tweede helft scoorden Marko Mihalj en Super kort achter elkaar, waardoor NWVV een veilige marge van twee leek te hebben. Toch deed BATO nu ook weer wat terug en zorgde Niels van Delden voor de 5-4. NWVV liet zich echter niet opnieuw verrassen en Peter Prins scoorde in de laatste minuten 6-4. Dat het daarna nog 6-5 werd door van Delden maakte niet meer zoveel uit, omdat vrij direct erna het laatste fluitsignaal klonk. Het betekende de derde overwinning op rij voor NWVV, dat zich in de kop van het klassement heeft genesteld van de zaterdag 5e klasse F.