Onstwedder Boys verliest nipt van koploper SVBO

Onstwedder Boys verloor ondanks de nodige kansen nipt van koploper SVBO.

Onstwedder Boys moet voorlopig een pas op de plaats maken in de zaterdag vierde klasse D. Dat kan geconcludeerd worden na de tweede nederlaag van deze competitie. Die werd geleden in Barger-Oosterveld tegen koploper SVBO, dat met 3-2 nipt te sterk bleek voor de Boys.

In de eerste helft had de thuisploeg het betere van het spel. Dat leverde ook de 1-0 voorsprong op, die tot stand kwam via clubtopscorer Maarten Wielens. Onstwedder Bos speelde daarentegen slordig en hielp SVBO ook met zelfgemaakte fouten in het zadel. De 2-0 verscheen dan ook op het scorebord en ditmaal was het Stan Wolbers die profiteerde van het matige verdedigen aan de kant van de Boys. Op een goed moment in de wedstrijd wist Onstwedde toch wat terug te doen. Harm Visser bediende Anne Wilzing en de aanvaller zorgde op slag voor rust voor de aansluitingstreffer.

Beter Onstwedder Boys

In de tweede helft kwam Onstwedder Boys beter voor de dag. De gasten gingen dan ook op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er na twintig minuten spelen in de tweede helft. Spits Gerko Scheper kopte raak: 2-2. Maar ondanks dat Onstwedde weer terug in de wedstrijd leek, kon het een paar minuten later weer in de achtervolging. Een verkeerde terugspeelbal werd dankbaar afgestraft door Danny Oosterdijk, waardoor SVBO wederom op voorsprong stond: 3-2. Onstwedde begon in de slotfase nog wel een offensief op de gelijkmaker, maar de kansen waren niet besteed aan Visser, Velthuis en Scheper. Zo viste Onstwedder Boys nu weer net naast het net en moet het voorlopig genoegen nemen met een plek in de middenmoot. SVBO blijft foutloos aan kop gaan in 4D met 12 punten uit 4 wedstrijden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal niet langs rode lantaarndrager

Musselkanaal beleeft momenteel een mindere periode, want uit de laatste vijf wedstrijden werden slechts ...

Stadskanaal wint matige wedstrijd van Twedo

Voor Stadskanaal stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Twedo op het programma. Na het verlies ...

Westerwolde verliest onnodig van CEC

Westerwolde benutte de kansen niet, CEC deed dit wel en won uiteindelijk ook.