Overzicht tweede klasse J zaterdag: DZOH blijft doorstoten, LTC in het spoor

DZOH blijft de winnende reeks voortzetten, LTC blijft enigszins in het spoor van de koploper.

DZOH – SV Oosterwolde: 5-0

DZOH is voorlopig niet te stuiten in de zaterdag tweede klasse J. Ook Oosterwolde moest geloven aan de dadendrang van de koploper van 2J. Onder aanvoering van uitblinker Tim Aasman leidde DZOH na 25 minuten spelen al met 2-0 via goals van Youri Keen en Aasman. Ook Joel Zweerink had een belangrijk aandeel in de 5-0 overwinning, de middenvelder scoorde twee keer. Dat deed ook Aasman, die ook zijn tweede van de middag maakte in de tweede helft. Voorlopig is DZOH nog ongenaakbaar en gaat het met 12 uit 4 aan kop in 2J.

Drenthina – LTC: 1-4

LTC heeft door de overwinning op Drenthina de aansluiting gehouden met koplopers DZOH en Gorecht. In de eerste helft kwamen beide teams niet tot scoren. Dat veranderde na rust toen Stefan Kuntz als snel de 0-1 maakte voor LTC. Even later werd het ook al 0-2 door Imre de Jonge. Vervolgens bracht Vince Jager de spanning snel terug, maar liep LTC in de slotfase nog uit naar een ruime 1-4 zege door goals van Romano Djababoe en Richard Mulder.

Achilles 1894 – FC Meppel: 2-0

Achilles 1894 heeft na vier speelronden de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In eigen huis won het met 2-0 van FC Meppel. De doelpunten vielen vroeg en laat in de wedstrijd. Al vroeg in het duel scoorde Richard Traore de openingstreffer, waarna het lang 1-0 bleef. In de slotfase besliste Bram van de Lustgraaf het duel en waren de eerste drie punten voor Achilles een feit.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC start met klinkende zege op Veelerveen

GKC kende een uitstekende start en won met ruime cijfers van Veelerveen.

SC Stadskanaal niet opgewassen tegen WKE ’16

Stadskanaal was niet opgewassen tegen WKE '16. De Emmenaren boekten alweer de vijfde overwinning ...

Gieterveen overklast Wedde

Gieterveen was in eigen huis heer en meester tegen Wedde en won met ruime ...