Overzicht zondag 1e klasse F: WVV wint streekderby, SVBO gestaakt

WVV wist de streekderby tegen Noordster te winnen, SVBO zag zijn wedstrijd gestaakt worden.

WVV – Noordster: 3-1

WVV heeft de streekderby tegen Noordster met 3-1 gewonnen. Daardoor zijn de Winschoters na vier wedstrijden spelen verrassend genoeg nog ongeslagen. Met acht punten uit vier duels staat men op een tweede plek met een achterstand van vier punten op de nog foutloze koploper Gomos. In Winschoten zagen honderden toeschouwers zaterdag de thuisploeg al vroeg in de wedstrijd de leiding nemen. Melvin Ubels trof doel, wat ook het enige doelpunt in de eerste helft bleek. Na rust kwam Noordster terug in de wedstrijd en kwam het ook op gelijke hoogte via Michael Lap. Het leek erop dat de wedstrijd naar een gelijkspel toeging, maar in de slotfase besloot Ramon Kuiper anders. Met twee doelpunten in de slotminuten nam Kuiper de heldenrol op zich voor de thuisploeg en bezorgde daarmee WVV alsnog drie punten.

SVBO – Germanicus: 0-2 (Gestaakt)

De wedstrijd tussen SVBO en Germanicus kreeg geen einde. De eerste helft werd nog wel volledig uitgespeeld en daarin sloeg Germanicus tot twee keer toe. Al na tien minuten was het raak via Dion Jongbloed, die een snelle tegenstoot afrondde. Jessie Rotmensen herhaalde dat kunststukje rond het half uur spelen nog een keer: 0-2. Na rust begon SVBO aan te dringen, maar dat bleek van korte duur. Arbiter Alberts raakte dusdanig geblesseerd dat hij de wedstrijd moest staken. Deze zal binnenkort worden uitgespeeld met nog 35 minuten op de klok.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen onderuit tegen middenmoter VIOS

Buinen heeft de eerste wedstrijd na de winterstop geen potten kunnen breken op bezoek ...

Stadskanaal laat Weiteveense Boys kansloos

Zoals bijna iedere week is het niet de vraag of SC Stadskanaal wint, maar ...