Overzicht 2e klasse L zondag: Rolder Boys wint derby in slotminuten, WKE ’16 blijft foutloos

Rolder Boys pakte in de slotfase de winst tegen Annen, WKE ’16 boekte opnieuw een overwinning.

Rolder Boys – Annen: 2-1

Rolder Boys heeft de derby tegen Annen in de slotminuten van de wedstrijd weten te winnen. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0 via een goal van Dennis Takens, maar zag Annen in het tweede bedrijf het betere van het spel hebben. De gelijkmaker kwam dan ook op het scorebord, een kwartier voor tijd maakte Lex Veltink er 1-1 van. Daar waar Annen leek door te drukken viel het kwartje toch nog de andere kant op in het voordeel van de thuisploeg. Verdediger Niels Stoffers werd het goudhaantje voor de thuisploeg. Uit een corner schoot Stoffers de bal onhoudbaar binnen, waardoor de thuisploeg uiteindelijk met 2-1 zegevierde.

Veendam 1894 – WKE ’16: 2-3

WKE ’16 kent een uitstekende start van de competitie en is nog zonder puntverlies. Op bezoek bij Veendam wisten de Emmenaren een 2-1 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning. WKE  startte goed aan het duel en stond na tien minuten spelen al op voorsprong via Lorenzo Hindriks. Die voorsprong hield geen stand, want voor de rust draaide Veendam de zaken op. Winston de Jonge bracht beide ploegen op gelijke hoogte, waarna Jeremy van Dijk een strafschop benutte. Na de pauze trok WKE  snel de stand gelijk. Hindriks maakte zijn tweede van de middag uit een vrije trap. In de slotfase pakte WKE nog de volle buit dankzij Dylano Wolters, die de 2-3 binnen tikte uit een voorzet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC vergeet te stunten tegen WKE

Voor EEC stond de wedstrijd tegen WKE ’16 op het programma. Op voorhand een ...

Nieuw Buinen met gelijkspel de nacompetitie in

Al vroeg in het duel met v.v. Emmen keek Nieuw Buinen tegen een achterstand ...