Overzicht 4e klasse D zondag: EHS ’85 lijdt eerste nederlaag, KSC boekt eerste zege

EHS ’85 raakte de koppositie kwijt na de nederlaag tegen VIOS, KSC boekte de eerste zege van het seizoen.

KSC – Wijster: 3-2

KSC heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In Schoonoord wist het met 3-2 te winnen van Wijster. Na een kwartier spelen nam de thuisploeg de leiding via Jurgen Huizing. Diezelfde Huizing was na een half uur spelen opnieuw trefzeker en zorgde voor een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust deed Wijster nog wat terug, maar in de tweede helft besliste Jelger Schepers het duel in het voordeel van de thuisploeg. De bezoekers scoorden in de slotfase nog wel een keer, maar de zege van KSC kwam niet meer in gevaar.

VIOS Oosterhesselen – EHS ’85: 4-3

EHS ’85 is de koppositie kwijt geraakt in de zondag vierde klasse D. De ploeg verloor verrassend van VIOS, dat voorafgaand aan de wedstrijd nog geen punt had verzameld. De ploeg uit Emmerschans kwam op een 1-0 achterstand, maar draaide dat voor de rust nog om naar een 1-2 voorsprong via Richard Fuhler en Andrej Alilovic. Na de pauze kwam de thuisploeg weer langszij, waarna EHS opnieuw op voorsprong kwam. In de slotfase ging het echter nog mis voor de gasten, de thuisploeg scoorde nog twee keer en trok zo de overwinning naar zich toe.

Zwartemeerse Boys – Buinen: 4-0

Buinen moest op bezoek bij Zwartemeerse Boys een ruime nederlaag incasseren. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong via Hidde Walde en breidde die voor rust nog uit naar 2-0 door een goal van Nick Berens. Na rust lukte het Buinen niet om wat terug te doen en liep de thuisploeg nog uit naar een ruime 4-0 overwinning via Daimy ten Velde en Rik Louwes.