Gieterveen heeft geen kind aan Wedde

Gieterveen beleefde een makkelijke middag tegen Wedde, maar vergat een hoge uitslag neer te zetten.

Foto Youri Pruim, een van de vier doelpunten van Gieterveen in de maak. 

Gieterveen overklaste op een zonnige zondagmiddag Wedde, waarbij de score eigenlijk hoger had moeten uitvallen. Een half uur voor tijd vonden beide teams het welletjes en scoorde Wedde alleen nog een eretreffer in de slotfase, eindstand 4-1.

Van meet af aan was duidelijk dat het door blessures geplaagde Wedde maar voor één ding kwam, lang de nul houden en hopen op een bal die goed valt. Het balbezit was grotendeels voor de thuisploeg, al had het ook wel moeite om het tempo hoog genoeg te houden om de hechte defensie uit elkaar te spelen.

Sterke spelhervattingen

Het waren, zoals vaker dit seizoen, spelhervattingen die de ban braken voor Gieterveen. Een lage vrije trap van vlak buiten het strafschopgebied werd binnen geschoten door Can Yilmaz. De tweede goal kwam op naam van Jesse Nijhuis, die een corner in twee instanties binnen schoot. De thuisploeg kreeg met Ramcharan nog een aantal grote kansen, maar hij wist twee keer in korte tijd de paal te raken.

In de tweede helft begon de thuisploeg nog voortvarend met twee snelle goals tot gevolg. Eerst was het Dennis Smit die mee op was gekomen en een afgeslagen bal tegen de netten schoot. Niet veel later controleerde Kupers een bal van van der Veen en na een korte individuele actie schoot hij de bal hard in het dak van de goal. Hierna groef Wedde zich nog verder in en bij de enige echt gevaarlijke uitval wisten ze in een twee tegen een situatie nog te scoren.

Foto’s Youri Pruim: Gieterveen – Wedde

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Gieterveen wint derby van Gasselternijveen

Gieterveen won de derby van Gasselternijveen en bewees zich daarmee een goede dienst in ...

Sellingen na rust ruim langs Drieborg

Sellingen moest afgelopen weekend op bezoek bij laagvlieger Drieborg en om het spelen van ...