Gasselternijveen wint ook van Zwartemeerse Boys

Gasselternijveen won in eigen huis van Zwartemeerse Boys en steeg daardoor weer verder op de ranglijst.

Gasselterijveen heeft zijn thuis wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys met 4-2 gewonnen. Een goede start was de basis voor de overwinning van Nieveen, dat door de zege klom naar plek vier op de ranglijst in de zondag vierde klasse D.

Gasselternijveen begon zeer goed aan de wedstrijd en kwam al snel met 2-0 op voorsprong door doelpunten van Menas Sihasale en Maarten Hommes. Daarna ging de storm wat liggen en werd Gasselternijveen slordiger en kwam Zwartemeerse boys uit een counter terug tot 2-1 via Max Drenth, wat tevens de ruststand was.

Fantastische vrije trap

Na  rust ging Zwartemeerse Boys op zoek naar de 2-2 en dat lukte door een domme overtreding aan Nieveen-kant. De daaropvolgende vrije bal werd fantastisch ingeschoten door Koen Walde en liet daarmee de verder goed keepende Koops kansloos. Even later was het wederom Maarten Hommes die de 3-2 op het scorebord bracht. Nieveen hikte hierna op twee gedachten, of de 3-2 over de streep trekken of doorgaan met aanvallen. Hieruit voort kwam een prachtige aanval, maar de goal van de ingevallen Saman werd afgekeurd wegens buitenspel wat totaal niet aan de orde was. Even later redde Koops prachtig, waarna even later Saman zijn goede invalbeurt alsnog bekroonde met de 4-2. Koomans had even later nog de 5-2 kunnen maken maar zijn bal belandde op de paal.

Nieveen liet vandaag ook zien vooral in de tweede helft te kunnen knokken voor de overwinning. Door deze overwinning stijgen ze naar plek 4. Volgende week mag Nieveen afreizen naar Vios.