Onstwedder Boys simpel langs Angelslo

Onstwedder Boys beleefde een makkelijke middag tegen Angelslo en schoot het halve dozijn vol tegen de Emmenaren.

Foto, Sem Nieuwenhuis scoorde de eerste twee treffers voor Onstwedder Boys tegen SC Angelslo.

Onstwedder Boys beleefde zaterdagmiddag een makkelijke middag tegen SC Angelslo. De thuisploeg schoot het half dozijn vol tegen de Emmenaren, die maar weinig weerstand boden op sporpark De Boskamp in Onstwedde.

Al snel in de eerste wedstrijd kon het eerste doelpunt genoteerd worden. Gerko Scheper bediende Sem Nieuwenhuis, die wel raad wist met de geboden kans en de 1-0 binnen tikte. Daarna was het duel voor rommelig te noemen zonder noemenswaardige kansen aan beide kanten. De bezoekers kregen in de eerste helft zelfs geen enkele kans. De thuisploeg daarentegen wel en dat scoorde zelf nog een keer voor rust via Nieuwenhuis, al liet het ook nog een aantal mogelijkheden op de 3-0 liggen.

Na rust beet Angelslo wel wat meer van zichzelf af, maar echt in de problemen kwam doelman Koudstaal in de tweede helft ook niet. Na twintig minuten in de tweede helft viel de beslissing, nadat Sven Jaegers scoorde uit een hoekschop. Diezelfde Jaegers scoorde even later weer met een bekeken schot: 4-0. In de slotfase liep de thuisploeg nog verder uit naar een grote score. Jarno Sterenborg raakte eerst nog de paal, maar joeg in zijn volgende poging de bal wel strak in de kruising: 5-0. Ook het slotakkoord was voor Sterenborg, die met een fraaie treffer de eindstand op 6-0 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal pakt eerste driepunter tegen Peize

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-doelman Royce Geerlings keerde tegen Peize terug onder de lat en ...

Jeffrey Bakker beslist topper tussen Stadskanaal en Ter Apel

Eind vorig seizoen waren SC Stadskanaal en FC Ter Apel ’96 verwikkeld in een ...