HOC wint streekderby van Weerdinge met ruime cijfers

HOC boekte een ruime overwinning op Weerdinge en blijft zo bovenin meedraaien in de zondag 3e klasse C.

Foto Rianne van der Laan, HOC heeft zojuist weer gescoord tegen Weerdinge.

HOC heeft in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van Weerdinge. In eigen huis werd het verschil in de tweede helft gemaakt door de thuisploeg. HOC won uiteindelijk met 5-1 van Weerdinge en hield daardoor het gat met koploper Musselkanaal op drie punten.

Het nog zonder overwinning verkerende Weerdinge keek al vroeg tegen een 1-0 achterstand aan. HOC-aanvoerder Mark van Bergen had de thuisploeg al na vijf minuten spelen op voorsprong gebracht. Het bleek de enige treffer in de eerste helft te zijn. Na rust maakte Peter Fokke er 2-0 van, maar kort erop volgde ook de aansluitingstreffer van Marcello Kroon.

Daardoor werd het toch nog even spannend, maar die spanning werd weggenomen door Gert Middeljans, die een kleine twintig minuten voor tijd de 3-1 voor zijn rekening nam. In de slotminuten van de wedstrijd liep HOC nog uit naar een grotere overwinning via Richard Wiggers en Luuc Kimmel: 5-1. HOC blijft door de overwinning aansluiting houden bij de bovenste plaatsen van de ranglijst, Weerdinge bivakkeert voorlopig in de onderste regionen van de zondag 3e klasse C.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – Weerdinge

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen op voorsprong, maar nog geen punten

Gieterveen ging zondag op bezoek bij de andere groen- witten in 5E, namelijk Roswinkel. ...

Fotoverslag: Westerwolde – Bellingwolde

Alweer voor de achtste keer in deze competitie trok Westerwolde zondagmiddag aan het kortste ...

Borger boekt knappe zege op Zuidlaren

Borger boekte een knappe zege op Zuidlaren en heeft een goede uitgangspositie voor de ...