NWVV zet zegereeks voort tegen Westerlee

Het gaat voorlopig crescendo bij NWVV, dat tegen Westerlee alweer de vierde zege op rij boekte.

NWVV heeft zijn zegereeks voortgezet tegen Westerlee. In het Groninger land hadden de Nieuw-Weerdingers het zeker de eerste helft lastig tegen Westerlee. Voor rust kwamen beide elftallen niet tot scoren, waarna na een uur spelen eindelijk de ban werd gebroken door NWVV. Daarna was het verzet ook gebroken aan de kant van de thuisploeg en liep NWWV nog uit naar een ruime overwinning.

NWVV leverde een slappe eerste helft af en mocht volgens trainer Johan Hollen niet klagen dat het niet tegen een achterstand aan keek. Na rust herpakten de Nieuw-Weerdingers zich en was het Milan Duursma, die na een uur spelen de ban wist te breken. Een vijftal minuten later stond het ook al 0-3 via Orlando Uiterwerf en Roy Super.

In de slotfase kreeg de zege van NWVV nog wat meer glans, doordat het nogmaals twee keer wist te scoren. Eerst was het Peter van Elten die er 0-4 van maakte, waarna het slotakkoord was voor Super: 0-5. Zo is NWVV met 12 uit 4 nog altijd foutloos in de zaterdag 5e klasse F, maar geldt dat ook voor koploper Bargers, dat 15 uit 5 heeft.