Overzicht zaterdag 2e klasse J: Eerste overwinning voor Drenthina, DZOH voorkomt met spectaculaire comeback nederlaag

Drenthina boekte de eerste zege van het seizoen, DZOH voorkwam met een spectaculaire slotfase nog een nederlaag.

NEC Delfzijl – Drenthina: 0-2

Drenthina boekte tegen NEC Delfzijl de eerste overwinning van het seizoen. De Emmenaren zegevierden met 0-2 en pakten daarmee drie belangrijke punten in de strijd om de onderste plaatsen. NEC Delfzijl wist immers ook nog geen wedstrijd te winnen. Voor Drenthina waren Maikel Arling en Janiek Arends trefzeker.

FC Meppel – DZOH: 4-4

DZOH leek tegen FC Meppel tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan te lopen. Een miraculeuze comeback in de slotfase zorgde ervoor dat de Emmenaren toch nog een punt overhielden aan de confrontatie met Meppel. De thuisploeg stond na een dik uur spelen namelijk met 4-1 voor dankzij doelpunten van Remco van Keulen en tweemaal Hugo Bisschop. Ook hielp DZOH een handje met een eigen doelpunt en scoorde het zelf een keer via Youri Keen. Met een waar slotoffensief probeerde DZOH toch nog voor een resultaat te gaan en dat kwam er dus nog. Via Bjorn Jansen en Daniel Sanafikhah kwam men terug tot 4-3. Clubtopscorer Tim Aasman redde uiteindelijk nog een punt voor de bezoekers: 4-4.

LTC – Bedum: 5-1

LTC kende weinig moeite met het Groninse Bedum. De Assenaren wonnen met 5-1 en zagen Romano Djababoe en Richard Mulder twee keer scoren. Imre de Jonge maakte het vijftal treffers compleet. Voor Bedum scoorde Nigel Bakker. Tevens zagen de bezoekers nog rood in de tweede helft bij een 2-1 tussenstand. Daarna voetbalde LTC de wedstrijd simpel uit en liep het uit naar een hoge uitslag.

De Weide – Achilles 1894: 0-1

Achilles 1894 boekte tegen de Weide zijn tweede zege op rij. Beide ploegen waren gedurende de wedstrijd aan elkaar gewaagd, maar een doelpunt in de eerste helft van Tim Migchelsen was voldoende voor de drie punten voor de Assenaren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sander Zikken schiet HOC naar winst op Titan

Na de nederlaag tegen WKE '16, de kampioen in 4D, heeft runner-up Titan ook ...

Kansenregen, maar geen punten voor GKC

GKC heeft haar laatste wedstrijd onder leiding van interim trainer Harry Krol niet in ...

Ruime oefenwinst voor SJS op Borger

SJS heeft het oefenduel met Borger ruim gewonnen: 6-0. In de wedstrijd waarin de ...