Overzicht zaterdag 5e klasse F: Zevenklapper voor Scheemda, Bargeres zet winreeks voort

Scheemda lijkt de weg naar boven gevonden te hebben na de zevenklapper tegen VVS, koploper Bargeres blijft aan de winnende hand.

Muntendam – Bargeres: 0-6

Bargeres heeft op bezoek bij Muntendam haar zegereeks weten voor te zetten. Het nog puntloze Muntendam was niet opgewassen tegen de koploper van 5F. De Emmenaren maakte het halve dozijn vol, waarbij Rob van de Graaff twee keer wist te scoren. De andere vier treffers kwamen op naam van Marciano Hummel, Stan Meijer, Casper Dorgelo en Frank Smalbil.

BATO – ZNC: 4-3

BATO was de meest gelukkige in het duel tegen ZNC. Want de gasten hadden net zo goed een punt kunnen overhouden aan het duel. Een gelijkmaker in de laatste minuten door Nick van der Vegt werd afgekeurd wegens buitenspel. Daar was van der Vegt het niet mee eens, kreeg voor protesten zijn tweede geel en mocht met rood vertrekken. Dat gold ook voor de grensrechter van ZNC. Arbiter Loof kon dan ook weinig goeds doenvoor ZNC dat tot drie keer terug kwam van een achterstand. Leroy Stegmeijer scoorde twee keer voor ZNC, Jonathan Edens deed dat voor BATO. Niels van Delden en Jesse Kip maakten de andere Winschoter-treffers. Sven Niemeijer scoorde tussendoor nog de 3-3.

Meeden – Harkstede: 3-0

Meeden blijft goed meedraaien in de zaterdag vijfde klasse F en boekte een degelijke 3-0 overwinning op Harkstede. Ferdi Wortelboer opende voor rust de score, waarna Joey Kor deze marge na de pauze verdubbelde. In de slotfase maakte Jay van Weerden nog de 3-0.

VVS Oostwold – SC Scheemda: 0-7

Wat op papier een topper moest zijn, bleek in de praktijk nooit een topper te worden. Daarvoor was Scheemda zaterdag simpelweg een maatje te groot voor de thuisploeg. De gasten lieten geen spaan heel van VVS, dat een heuse zevenklapper om de oren kreeg. Danny Blaauw scoorde tweemaal voor Scheemda, dat ook Ramon Ab, Niek Smit, Thijs Heeg, Jasper Brink en Rowan de Zwart zag scoren. Door de riante overwinning steeg Scheemda naar de derde plek op de ranglijst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website