De ploegen in de zondag 1e klasse F wisten allen niet te winnen.

Noordster – GRC Groningen: 1-2

Noordster moet na vijf competitieduels nog altijd wachten op de eerste overwinning. Ook tegen GRC moest het een nipte nederlaag slikken. De bezoekers kwamen via Erwin Alt op voorsprong, maar voor rust bracht Rik Wubs Noordster weer langszij. In de tweede helft maakte Rens Wardenier de beslissende treffer en gingen de drie punten naar GRC.

SC Stadspark – VKW: 3-1

VKW liept tegen Stadspark tegen een onnodige nederlaag aan. Zo kregen de gasten in de beginfase een aantal goede kansen om de score te openen, maar liet VKW dat na. Aan de andere kant was een van de eerste mogelijkheden van de thuisploeg wel direct raak. Cedwin Tel ontsnapte aan de verdediging van VKW en schoot raak: 1-0. Ook daarna had VKW mogelijkheden op de gelijkmaker, maar scoorde Stadspark opnieuw. Getuar Dergutti schoot een vrije trap over VKW-doelman Mulder binnen. Toen na rust de 3-0 direct viel van de voet van Tel was het pleit eigenlijk al beslecht. VKW deed daarna nog wel terug via de van een blessure teruggekeerde topschutter Anjo Willems, maar verder dan 3-1 kwam het niet.

Hoogezand – SVBO: 4-2

SVBO was niet opgewassen tegen het sterke Hoogezand. Na een half uur spelen leidde de thuisploeg al met 2-0 via Heine Uuldriks en Tobias van den Berg. Rene Wolbers bracht kort na rust voor even de spanning terug, maar via twee snelle treffers van Peter van Son was die spanning snel weer weg. Dat Thom Scheper er in de slotfase nog 4-2 van maakte was slechts van belang voor de statistieken.

VV Heerenveen – WVV: 1-1

WVV hield een punt over aan het bezoek bij VV Heerenveen en is daardoor ook na vijf wedstrijden spelen nog ongeslagen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zure nederlaag voor TEVV in Peize

Na zes keer winst op rij is TEVV zondag tegen haar eerste nederlaag van ...

Fanatieker GKC troeft EEC af

GKC heeft afgerekend met het hoger geklasseerde EEC. Op sportpark De Dillen legden de ...

EEC lijdt dure nederlaag in Gasselte

In de strijd om het kampioenschap in de vijfde klasse F heeft EEC een ...