Overzicht zondag 3e klasse C: Gieten haalt uit, CEC en SPW blijven wachten op eerste overwinning

Gieten won met ruime cijfers van hekkensluiter Bellingwolde, CEC en SPW wachten nog altijd op een overwinning.

Bellingwolde – Gieten: 0-6

Gieten kende weinig moeite met hekkensluiter Bellingwolde. De Gietenaren schoten het halve dozijn vol tegen Bellingwolde. Grote man aan de kant van Gieten was David Modderman, die in de eerste helft een loepzuivere hattrick voor zijn rekening nam. Daarvoor had Florian van der Heide al de openingstreffer gescoord. In de tweede helft geloofde Gieten het wel en scoorde het nog twee keer via Jort Jongejan en Kerwin Tappel.

SC Erica – CEC: 3-1

CEC is ook na vier competitiewedstrijden nog puntloos. Ondanks dat het op bezoek bij SC Erica een 0-1 voorsprong nam, ging het met 3-1 onderuit. Roy Zuidema scoorde halverwege de eerste helft de 0-1 voor de gasten, maar Erica kwam via Damian Koops voor rust nog langszij. In de tweede helft maakte de thuisploeg het verschil via Kjeld Huls en Jasper Haandrikman.

Twedo – FC Ter Apel ’96: 1-1

FC Ter Apel ’96 bezorgde Twedo het eerste puntverlies van de competitie. In de eerste helft waren de Kloosterdorpbewoners op een 0-1 voorsprong gekomen via clubtopscorer Daniel Manning. Dat was ook tevens de ruststand, waarna Twedo diep in de tweede helft pas langszij kwam. Job Vermeulen scoorde de gelijkmaker voor de thuisploeg, dat de wedstrijd wel eindigde met tien man na een rode kaart voor Sander Boer (2x geel).

SVV ’04 – SPW: 5-1

SPW heeft op bezoek bij SVV ’04 een forse nederlaag geleden. De Knoalsters schoten met een snelle goal van Jelmer Jasken uit de startblokken, maar konden die voorsprong niet vasthouden. Voor rust waren Colin Schuurhuis en Rick Piek trefzeker voor de thuisploeg en ging SPW met en 2-1 achterstand aan de thee. Een stand die men niet meer kon ombuigen in de tweede helft waarin de thuisploeg zelfs nog naar een grote zege uitliep. Via twee treffers van Piek en een goal van Rotmensen werd het uiteindelijk 5-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel verliest topper van VCG

Mussel verloor van concurrent VCG, waardoor de titelstrijd weer open ligt.

Terug in de tijd: Gasselternijveen en EEC delen de punten

Gasselternijveen en EEC hielden elkaar in de tweede ontmoeting van dit seizoen in evenwicht.