Overzicht zondag 4e klasse D: Eerste zege voor Buinen, KSC wint opnieuw

Buinen boekte de eerste zege van het seizoen, EHS morste punten en KSC won opnieuw.

Buinen – Balkbrug: 3-1

Buinen heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. De Buunerberen waren op het eigen sportpark De Woerd met 3-1 te sterk voor Balkbrug. In de eerste helft kwam Buinen op voorsprong via Bram Komduur. Na ruim een half uur spelen werd het 2-0 via een eigen goal van Balkbrug. Even later stond het ook alweer 2-1 via Patrick Bloemberg. Daarna bleef het lang spannend, maar diep in de tweede helft besliste Michiel Vedder het treffen in het voordeel van Buinen: 3-1.

EHS ’85 – DVC ’59: 2-2

EHS ’85 liep voor de tweede week op rij tegen puntenverlies aan. Vorige week verloor het van VIOS, deze zondag bleef het steken op een 2-2 gelijkspel tegen DVC ’59. EHS keek na een helft spelen tegen een 0-2 achterstand aan, maar zette dit in de tweede helft recht. Richard Fuhler zorgde voor de aansluitingstreffer, waarna Joey Hemme EHS in de slotfase nog een punt bezorgde.

KSC – VIOS: 3-2

KSC lijkt de weg omhoog hebben ingezet na een matige start in de zondag vierde klasse D. Nu wist het VIOS met 3-2 te verslaan. KSC kwam snel achter, maar Remco van de Velde trok de stand ook vlot gelijk. Dat bleek tevens ook de ruststand, waarna KSC in de tweede helft afstand nam. Jurgen Huizing en opnieuw van de Velde scoorden snel achter elkaar en zorgden voor een comfortabele 3-1 voorsprong. In de slotfase deed VIOS nog wat terug, maar dat bleek niet genoeg om de overwinning van KSC nog in gevaar te brengen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Energiek Titan wint van kruitloos Musselkanaal

Een gebrek aan scorend vermogen en creativiteit zou Musselkanaal wel eens op kunnen breken ...

Buinerveen incasseert half dozijn goals

In de vijfde ronde van de huidige competitie mocht Buinerveen op bezoek bij HHCombi. Beide ...

Issa Chuma twee keer trefzeker in beloften-derby

Na de twee eerdere verliespartijen tegen GVAV Rapiditas en Wildervank was het voor de ...