Overzicht zondag 5e klasse C: Zevenklapper voor Veelerveen, moeizame zeges voor THOS en DWZ.

Veelerveen blijft winnen in de zondag 5e klasse C, ook DWZ en THOS boekten een overwinning.

Woltersum – Veelerveen: 1-7

Veelerveen heeft zijn winnende reeks voortgezet tegen Woltersum. De koploper van de zondag 5e klasse C was veel te sterk voor de thuisploeg. De bezoekers noteerden dan ook een zevenklapper en wonnen met 1-7. Bij rust leidde Veelerveen al met 0-3 door treffers van Jelle Oost, Tim Kampshoff en Jesse Bergman. Na de pauze breidden de gasten de score gestaag uit. Zo trof Alwin Prusen twee keer doel en mocht ook Kampshoff nog zijn tweede van de middag maken. Tenslotte deed Swen Wichertjes ook nog een duit in het zakje, maar was het laatste woord nog voor Woltersum. Dat redde de spreekwoordelijk eer via Marco van Dijk.

Groen Geel – THOS: 1-3

THOS boekte een zwaarbevochten overwinning op Groen Geel. De gasten namen al vroeg de leiding en kwamen halverwege de tweede helft op 0-2 via Youri Bakker. Groen Geel deed voor rust nog wat terug, waarna het heel lang 1-2 bleef. THOS hield achterin echter de rijen gesloten en besliste in de slotfase de wedstrijd via Dave Janssen: 1-3.

DWZ – Usquert: 3-2

DWZ boekte een benauwde 3-2 overwinning op Usquert. In een spannende wedstrijd scoorde Colin Smith er twee voor de gasten, maar dat bleek niet genoeg voor een resultaat. Henry Hut, Elkuran Kryeziu en Martin Muurman zorgden ervoor dat drie punten in eigen huis bleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger kan koploper Elim niet verrassen

Borger is er niet in geslaagd om koploper SC Elim te verrassen. Op het ...

Sellingen rekent af met BATO

Sellingen heeft haar eerste wedstrijd onder leiding van nieuwbakken trainer Fokke de Jonge omgezet ...

SPW wint moeizaam van Farmsum

SPW won van Farmsum en blijft daardoor stevig aan de leiding gaan in de ...