Overzicht zondag 5e klasse D: Buinerveen blijft foutloos, ruime overwinning voor Valther Boys

Buinerveen wist ook van GKC te winnen en is daardoor nog altijd foutloos, ook Roswinkel, JVV en Valther Boys boekten overwinningen.

Roswinkel – SVBC: 2-0

Roswinkel heeft in een niet al te hoogstaande wedstrijd met 2-0 gewonnen van SVBC. Daarmee kwam de ongeslagen status van de bezoekers ten einde. De thuisploeg kwam snel op voorsprong via een eigen goal van Jorn Ahlers, die zijn eigen doelman Groen passeerde. Het leverde niet het begin op van een aantrekkelijke wedstrijd. Rommelig veldspel en weinig kansen typeerden het verdere verloop van de eerste helft. Ook in de tweede helft hetzelfde een laken een pak al had SVBC in het begin van de tweede helft nog goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Daarna ebde de dadendrang van de bezoekers wel weg en was het Roswinkel dat de meeste aanspraak mocht maken op de overwinning. Die kreeg tien minuten voor tijd definitief gestalte toen Dylan Bulle van afstand raak schoot: 2-0.

JVV – Weiteveense Boys: 2-1

JVV boekte in eigen huis een nipte zege op Weiteveense Boys. Dennis de Roo was het goudhaantje aan de kant van de thuisploeg. De aanvaller maakte de 0-1 achterstand van de bezoekers goed en scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd de winnende treffer.

Valther Boys – Zandpol: 5-0

De ruime overwinning van Valther Boys kreeg in de eerste helft al gestalte. Daarin vielen namelijk alle vijf de treffers. Drie daarvan kwamen op naam van Joram Muntinga, die een hattrick noteerde. Joel Eggens en Ward Hermans scoorden de andere twee goals. Na rust kwam Zandpol nog met tien man te staan na een rode kaart, maar desondanks kwam Valther Boys niet meer tot scoren dat in de tweede helft ook nog een strafschop mistte.

GKC – Buinerveen: 3-4

Na drie wedstrijden spelen heeft Buinerveen nog de volle buit. Net als vorige week tegen Roswinkel wist het opnieuw met een doelpunt verschil te winnen. Het zegevierde met 3-4 in de derby tegen GKC. De Gasselters maakten het de bezoekers knap lastig, die in David Karabed de grote man van de wedstrijd hadden. De aanvaller zorgde met een hattrick ervoor dat de punten richting Buinerveen gingen. Ook Roy Feiken was trefzeker voor de bezoekers. Namens de thuisploeg wisten Grieto Korthuis en Danny Kolp het net te vinden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger trapt opnieuw in de val van SJS

Borger ging onderuit tegen SJS en zag daardoor de eerste periodetitel aan de neus ...

SC Stadskanaal wint in ‘dying seconds’ van ASVB

Een hele late treffer leverde Stadskanaal drie punten op tegen ASVB.

SPW verslaat concurrent BNC

SPW heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in 5E. Door op het eigen sportpark ...