Overzicht zondag tweede klasse L: ASVB brengt WKE ’16 ruime nederlaag toe, ook ruime overwinningen voor Annen en Rolder Boys.

ASVB, Annen en Rolder Boys boekten zondag alleen een ruime overwinning op hun tegenstanders.

WKE ’16 – ASVB: 1-5

ASVB heeft WKE ’16 de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. In Emmen had ASVB een niet al te moeilijke wedstrijd, mede door een vroege rode kaart van WKE-doelman Kok. Ivar Bruins had ASVB op voorsprong gezet, waarna de bezoekers een strafschop kregen na een overtreding van Kok. De goalie mocht inrukken en Erwin Aukes had vervolgens geen moeite om binnen te schieten. Even later maakte Thijs Hateboer er nog 0-3 van voor rust en was de wedstrijd al zo goed als gespeeld. Na de pauze deed WKE nog wat terug via Dylano Wolters, maar was het ASVB dat nog uitliep naar een ruime zege. De gebroeders Sten en Ivar Bruins wisten beiden het net te vinden en bepaalden de eindstand op 1-5.

Annen – FC Lewenborg: 5-0

Annen heeft de zure nederlaag in de derby tegen Rolder Boys uitstekend weggespoeld met een riante 5-0 overwinning op FC Lewenborg. Annen was van meet af aan de betere ploeg en leidde bij rust al comfortabel met 3-0. Pim Veltink maakte er twee, Jaap Jan Mulder scoorde de andere treffer. Ook na de pauze voerde Annen de boventoon en mocht ook Mulder zijn tweede van de middag maken. Bas Bruins gaf de zege nog meer glans door de 5-0 aan te laten tekenen, waardoor het een prima middag werd voor Annen.

Helpman – Rolder Boys: 1-4

Rolder Boys wist voor de tweede week op rij te winnen. Op bezoek bij Helpman zegevierde het met 1-4 na een 1-1 ruststand. Aanvaller Per Kirchoff was in goede doen en scoorde twee keer voor de bezoekers. Ook verdediger Niels Stoffers was weer trefzeker en dat gold ook voor Sander Jansen. Huub Rudolpy tekende in de eerste helft nog voor de gelijkmaker aan de kant van Helpman. Volgende week wacht een topper voor Rolder Boys als nummer twee Valthermond op bezoek komt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys in knotsgek duel langs Westerwolde

Pekelder Boys en Westerwolde maakten er afgelopen zondag een doelpuntrijk spektakel van. In de ...

Mussel biedt koploper Angelslo goed partij

Mussel kreeg koploper SC Angelslo op bezoek. Na een tumultueuze eerste helft hoopten de ...

GKC pakt eerste zege tegen Valther Boys

GKC boekte tegen Valther Boys de eerste zege van het seizoen. Valther Boys wacht ...