Overzicht zaterdag 2e klasse J: DZOH behoudt ongeslagen status

DZOH is na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen, Drenthina, Achilles en LTC liepen allemaal tegen puntverlies aan.

Gramsbergen – DZOH: 0-3

DZOH heeft zijn ongeslagen reeks voortgezet tegen Gramsbergen. De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en stonden na tien minuten spelen al met 0-1 voor dankzij een goal van Tim Aasman. Tien minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Bjorn Jansen. Dat was tevens de ruststand, waarna diezelfde Jansen in de tweede helft de eindstand op 0-3 bepaalde.

Drenthina – DESZ: 0-2

Drenthina ging in eigen huis onderuit tegen DESZ uit Zwartsluis. De gasten begonnen scherp aan de wedstrijd en troffen na vijf minuten spelen al doel via spits Tom Kisjes. De aanvaller bleek ook in de tweede helft nog een keer trefzeker. Drenthina kreeg wel mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren waardoor het met 0-2 verloor.

Achilles 1894 – SV Oosterwolde: 1-2

Het gaat nog niet heel voortvarend met Achilles 1894 in de zaterdag 2e klasse J. Zaterdag gingen de Assenaren na een 1-0 voorsprong met 1-2 de bietenbrug op tegen SV Oosterwolde. Achilles was in de eerste helft op voorsprong gekomen door een fraaie goal van Romario Tjong-A-Sie, maar verzuimde daarna om er 2-0 van te maken. In de tweede helft kreeg het daarvoor de rekening gepresenteerd en zorgde Robin Wagenaar met twee doelpunten ervoor dat de gasten de drie punten meenamen.

FC Meppel – LTC: 0-0

LTC morste op bezoek bij Meppel twee punten en zag daardoor de concurrenten DZOH en Gorecht verder uitlopen. Kansen hadden de Assenaren wel, maar het net werd niet gevonden. Volgende week wacht de belangrijke confrontatie met DZOH.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eerste puntverlies voor Stadskanaal

SC Stadskanaal heeft haar eerste puntverlies geleden in de vierde klasse D. In een ...

Gieterveen vergeet te winnen

Soms smaken bitterbalen zondagmiddag om vier uur enorm goed, soms zijn ze iets zuur ...

Overzicht zaterdag 5e klasse F: SETA haalt uit, topper tussen Scheemda en NWVV in evenwicht

SETA haalde flink uit tegen Harkstede en zag concurrenten Scheemda en NWVV gelijkspelen. Bargeres ...