Overzicht zaterdag 2e klasse J: DZOH behoudt ongeslagen status

DZOH is na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen, Drenthina, Achilles en LTC liepen allemaal tegen puntverlies aan.

Gramsbergen – DZOH: 0-3

DZOH heeft zijn ongeslagen reeks voortgezet tegen Gramsbergen. De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en stonden na tien minuten spelen al met 0-1 voor dankzij een goal van Tim Aasman. Tien minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Bjorn Jansen. Dat was tevens de ruststand, waarna diezelfde Jansen in de tweede helft de eindstand op 0-3 bepaalde.

Drenthina – DESZ: 0-2

Drenthina ging in eigen huis onderuit tegen DESZ uit Zwartsluis. De gasten begonnen scherp aan de wedstrijd en troffen na vijf minuten spelen al doel via spits Tom Kisjes. De aanvaller bleek ook in de tweede helft nog een keer trefzeker. Drenthina kreeg wel mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren waardoor het met 0-2 verloor.

Achilles 1894 – SV Oosterwolde: 1-2

Het gaat nog niet heel voortvarend met Achilles 1894 in de zaterdag 2e klasse J. Zaterdag gingen de Assenaren na een 1-0 voorsprong met 1-2 de bietenbrug op tegen SV Oosterwolde. Achilles was in de eerste helft op voorsprong gekomen door een fraaie goal van Romario Tjong-A-Sie, maar verzuimde daarna om er 2-0 van te maken. In de tweede helft kreeg het daarvoor de rekening gepresenteerd en zorgde Robin Wagenaar met twee doelpunten ervoor dat de gasten de drie punten meenamen.

FC Meppel – LTC: 0-0

LTC morste op bezoek bij Meppel twee punten en zag daardoor de concurrenten DZOH en Gorecht verder uitlopen. Kansen hadden de Assenaren wel, maar het net werd niet gevonden. Volgende week wacht de belangrijke confrontatie met DZOH.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen toont veerkracht en wint bij SPW

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen SPW en Gieterveen leken de verhoudingen duidelijk: de Knoalsters ...

Nieuw Buinen nog steeds ongeslagen

Nieuw Buinen is het seizoen 2016-2017 uitstekend begonnen. De oranjehemden behaalden elf punten uit ...

Pekelder Boys met minimaal verschil langs Gasselternijveen

Een eigen doelpunt. Dat was het verschil tussen Pekelder Boys en Gasselternijveen in het ...