Overzicht zondag 3e klasse C: Musselkanaal lijdt eerste puntenverlies

Koploper Musselkanaal liep tegen het eerste puntenverlies aan, ook FC Ter Apel ’96 en Sellingen lieten punten liggen.

Musselkanaal – Twedo: 2-2

Musselkanaal heeft de topper tegen Twedo met 2-2 gelijkgespeeld. Het betekende het eerste puntenverlies voor de koploper van 3C, die de vier voorgaande wedstrijden wist te winnen. Ook Twedo was nog ongeslagen en dus werd het een spannende wedstrijd in Musselkanaal. Gerwin Schmitz scoorde twee keer voor de thuisploeg, Iwan Immink en Jurben Visser waren trefzeker voor Twedo.

FC Ter Apel ’96 – SPW: 1-1

FC Ter Apel ’96 verspeelde kostbare punten tegen laagvlieger SPW. In eigen huis bleef het steken op een 1-1 gelijkspel. De Kloosterdorpbewoners keken al snel tegen een achterstand aan via een goal van Jelmer Jasken. Vlak voor rust maakte Joey Huizingh gelijk namens de thuisploeg. In de tweede helft hield het hard werkende SPW stand en pakte het zo het tweede punt in deze competitie.

CEC – Sellingen: 1-0

Na een voortvarende start van de competitie lijkt bij Sellingen een beetje de klad er in te zitten. De Sellingers gingen op bezoek bij CEC met 1-0 onderuit en dat betekende alweer de derde wedstrijd op rij zonder zege. Voor de ploeg uit Emmercompascuum was het pas de eerste zege van het seizoen en daarmee pakte het ook de eerste punten. Nick Veenstra scoorde na tien minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.

Weerdinge – SC Erica: 0-0

Weerdinge en SC Erica kwamen zondag allebei niet tot scoren. Beide ploegen kregen wel kansen gedurende de wedstrijd, maar wisten het net niet te vinden. Met het gelijke spel schoten beide ploegen niet veel op. Weerdinge wacht na vier duels nog op de eerste competitiezege.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veerkrachtig Sellingen pakt punt

Sellingen heeft zichzelf weten te handhaven in de subtop van de vierde klasse C. ...

Borger sluit aan bij top drie

Borger heeft afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse D. Zelf won ...

Veelerveen pakt koppositie na eenvoudige overwinning op Kloosteburen

Veelerveen boekte alweer de derde zege op rij en greep daarmee de koppositie in ...