Overzicht zondag 4e klasse C: PJC haalt uit

PJC blijft goed presteren in de zondag vierde klasse C en won met ruime cijfers van Eext.

PJC – Eext: 6-1

PJC was in eigen huis veel te sterk voor laagvlieger Eext. De thuisploeg opende na een kwartier spelen de score via Wouter Valenton, waarna Eext nog wel op gelijke hoogte kwam. Ruben Raterink benutte een strafschop. Het gehavende Eext moest echter toezien dat PJC voor rust nog eens twee keer scoorde via Jesper van der Schuur en Hans Nitters. Na de pauze liep PJC uit naar een ruime overwinning, al had die zelfs in de dubbele cijfers kunnen uitvallen gezien de vele kansen. Het bleef uiteindelijk bij 6-1 door doelpunten van Nitters, Tom van der Schuur en Jeroen Jager.

Kwiek – Pekelder Boys: 4-2

Pekelder Boys moet na vijf competitiewedstrijden nog altijd wachten op de eerste overwinning. In Hoogezand ging het zondag met 4-2 onderuit tegen Kwiek. Harold Hut maakte beide treffers voor de Pekelders.

Heiligerlee – Engelbert: 1-1

De confrontatie tussen Heiligerlee en Engelbert was er een tussen twee ploegen die goed meedraaien in de zondag vierde klasse C. Voor rust werd er door beide teams niet gescoord, waarna de bezoekers na rust de ban braken via Pepijn Otto. Heiligerlee kwam in de slotfase van de tweede helft langszij via Gert Reininga. Engelbert eindigde de wedstrijd met tien man, Ingmar Hofstra werd met rood van het veld gestuurd.