Overzicht zondag 5e klasse C: THOS boekt zege, nederlagen voor Alteveer en DWZ

THOS boekte een prima zege, terwijl Alteveer en DWZ tegen een nederlaag aanliepen.

THOS – Kloosterburen: 3-0

THOS kent tot nu toe een prima competitiestart. Van de vier competitiewedstrijden werden er drie gewonnen, wat resulteert in een 5e plek op de ranglijst in de zondag vijfde klasse C. Zondag werd een degelijke overwinning geboekt op Kloosterburen, dat met 3-0 verslagen werd. De overwinning kreeg in de eerste helft al gestalte. Erik Duursma had de score na dik tien minuten spelen geopend, waarna deze werd verdubbeld na een half uur spelen. In de tweede helft scoorde Danny Jager nog de 3-0 voor de thuisploeg.

Yde de Punt – Alteveer: 3-2

Alteveer begon slap aan het duel met Yde de Punt en keek al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Daardoor liep het de hele wedstrijd achter de feiten aan. Dennis Klooster maakt er voor rust 3-1 van. Na de pauze scoorde Marijn Roelfsema ook nog de 3-2, maar meer bleek er niet meer in te zitten voor Alteveer.

Drieborg – DWZ: 4-1.

DWZ had op bezoek bij Drieborg niet veel in de melk te brokkelen. De thuisploeg was over de hele wedstrijd gezien de betere ploeg en won uiteindelijk met 4-1. Het enige doelpunt voor DWZ werd gemaakt door Elkuran Kryeziu.