SETA scoorde er lustig op los tegen ZNC en boekte een overwinning met grote cijfers.

SETA is bezig aan een goede serie. De club uit Musselkanaal boekte zaterdag alweer de derde overwinning op rij en bleef voor de vierde opeenvolgende wedstrijd op rij ongeslagen. En ook deze zaterdag vielen er weer veel goals. SETA kende geen genade en won met 8-2 van ZNC.

SETA trof in ZNC een tegenstander die goed aan de competitie was begonnen, maar de laatste weken wat minder draaide. Dat had mede te maken met de vele blessures van de tegenstander, die behoorlijk gehavend aan de start verscheen in Musselkanaal. Het werd geen moeilijke middag voor SETA, dat binnen vijf minuten al met 3-0 voor stond. Jarno Giezen, Jeroen Buurke en Noah Schuur hadden feitelijk in een paar minuten de wedstrijd al beslist.

Het bleek een opmaat naar een monsterscore, die in de eerste helft voornamelijk gestalte kreeg. Noah Schuur tweemaal en Robin van den Dries zorgden voor een 6-0 ruststand. Na de pauze ging het wat minder hard, mede omdat SETA het wel geloofde en ook nog de nodige kansen mistte. Daarnaast hield ZNC-goalie Tom van Dijk ook nog de nodige ballen uit het doel. In de tweede helft maakte van der Schuur zijn vierde van de middag en pikte ook Buurke nog een doelpuntje mee. ZNC deed ook nog wat terug en scoorde via Mark Scholten en Sven Niemeijer, waardoor de einstand uiteindelijk 8-2 werd.