Robert Oosting vertrekt bij Gasselternijveen

Robert Oosting vertrekt aan het einde van het seizoen bij Gasselternijveen en wil volgend seizoen op een hoger niveau aan de slag gaan.

Foto Regina Korf, Robert Oosting in actie als speler/trainer van Gasselternijveen.

Gasselternijveen-trainer Robert Oosting vertrekt aan het einde van het seizoen bij de zondag vierdeklasser. Dat heeft Oosting te kennen gegeven, die volgend seizoen graag aan een nieuwe uitdaging wil beginnen op een hoger niveau.

De oud-speler van SC Stadskanaal begon drie seizoenen geleden aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bij Gasselternijveen. Helaas voor Oosting vielen de afgelopen twee seizoenen grotendeels in het water door corona. Dit seizoen hoopt Oosting met Gasselternijveen wel het seizoen uit te kunnen spelen en mee te doen om promotie in de zondag vierde klasse D.

Ambitie

De 32-jarige Oosting, die zelf ook nog met enige regelmaat binnen de lijnen stond en staat als speler/trainer bij Nieveen, heeft de ambitie om vanaf volgend seizoen op een hoger niveau aan de slag te gaan: “Mijn ambitie is om zo spoedig mogelijk te beginnen met de trainerscursus UEFA-A. Ik wil zelf graag weer een stap maken komend seizoen, een tweedeklasser of een ambitieuze derdeklasser zou dan ook goed in dat profiel passen. Een rol als assistent bij een divisieclub zou ook in dat plaatje kunnen passen.” Maar voor nu wil Oosting zich richten op een goede afsluiting bij Nieveen en hoopt hij met de club voor promotie te kunnen gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like