Marnick Klamer: “Sellingen wil tegen Ter Apel ’96 de drie punten in eigen huis houden”

Sellingen gaat zondag voor de winst in de derby tegen FC Ter Apel ’96, als er team gestreden wordt moet dat volgens doelman Marnick Klamer gaan lukken.

Sellingen kende een uitstekende start van de competitie en pakte uit de eerste drie wedstrijden negen punten. De laatste drie weken lijkt de klad er echter een beetje in te zitten en werd er slechts een schamel puntje behaald. De laatste twee wedstrijden gingen zelfs verloren en dus moet zondag het tij gekeerd worden in de derby tegen FC Ter Apel ’96. Sellingen-doelman Marnick Klamer zit dan ook niet bij de pakken neer en heeft goede hoop dat er zondag weer eens gewonnen gaat worden.

Zoals eerder gerefereerd was de competitiestart geweldig van de Sellingers. Klamer genoot dan ook van de voortvarende start, want  ook de goalie had geen idee hoe het er allemaal voor stond. “Na twee onderbroken seizoenen weet je natuurlijk niet wat je te wachten staat bij een nieuw seizoen. Onze start was dan ook geweldig met 9 uit 3 en dat je dan koploper bent is natuurlijk hartstikke mooi.”

Lekker meedraaien dit seizoen

De laatste wedstrijden gaat het wat minder bij de zondag derdeklasser, maar volgens Klamer kan het  niet altijd mee zitten. “Helaas hebben we maar 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden weten te halen, maar je kunt niet altijd 6 gooien natuurlijk! We hebben elke wedstrijd strijd geleverd, maar het zat ook een paar keer niet mee.” Sellingen was dus even een tijdje koploper, maar is inmiddels terug  te vinden op een zesde plaats. De doelman van de Sellingers is dan ook heel reëel. “Het is pas het eerste volledige seizoen voor deze selectie als we dit jaar gewoon kunnen afmaken. Handhaving is dan in ieder geval belangrijk, maar zelf hoop ik dat de we tegen de top 4 aan kunnen zitten. Dan kunnen we gewoon lekker meedraaien dit seizoen.”

Derby winnen

In de derde klasse C staan er nogal wat derby’s op het programma. Zo ook voor Sellingen, dat zondag in eigen huis Ter Apel treft. Een wedstrijd die volgens Klamer net even wat meer druk geeft. “Je wilt als speler natuurlijk elke derby winnen, ook tegen Ter Apel willen we drie punten pakken en dat na afloop vieren in de kantine! Maar in principe wil je elke wedstrijd winnen, of het nou een derby is of niet. Alleen op sommige wedstrijden zit er gewoon net iets meer druk op.

In ieder geval kijkt Klamer uit naar de wedstrijd van zondag en verwacht dat zijn team er klaar voor is om weer eens te winnen. “De voorgaande wedstrijden tegen Ter Apel waren leuke wedstrijden, dus komende zondag hoop ik wederom op een leuke pot. Na drie wedstrijden zonder winst weet ik zeker dat wij gemotiveerd zijn om komende zondag de 3 punten in Sellingen te houden. De balans spreekt in het voordeel van Sellingen, dat de laatste twee edities wist te winnen. Klamer hoopt hier een derde zege op rij aan toe te voegen. “Uiteraard hoop ik op winst en ik denk dat iedereen van Sellingen dat graag ziet gebeuren. Als we als team ervoor strijden, dan zit een positief resultaat er absoluut in.” De Sellinger houdt echter nog wel een kleine slag om de arm en besluit dan ook met een mooi voetbal cliché: “Maar de bal is rond!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Yorin Hoezen maakt stappen bij SPW

Een mooie mix van ervaren spelers en jong talent: dat is zoals we SPW ...

Mauricio Plat kan meer dan keepen

Na het gesprek dat FC Kanaalstreek had met Mauricio Plat, de 19-jarige keeper van ...