Voorbeschouwing speelronde 7 zondagclubs

Voorbeschouwing op de meest interessante en bijzondere wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 7 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de regio van de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Stadskanaal – Rolder Boys

Een mooi affiche in de zondag tweede klasse L is de ontmoeting tussen Stadskanaal en Rolder Boys. een confrontatie tussen de nummers 11 en 6 van de ranglijst. De Knoalsters hebben het in de eerste zes competitiewedstrijden nog niet makkelijk en wonnen slechts eenmaal. Niet dat het vertoonde spel nou zo slecht is, maar het is nog net niet bij de blauw-witten waardoor men vaak met lege handen achterblijft. Zo ook afgelopen zondag tegen ASVB, waarin het niet minder was maar de kansen niet maakte. Tegenstander Rolder Boys kende een wat stroeve start, maar verzamelde inmiddels alweer de nodige punten. De laatste drie wedstrijden bleef men ongeslagen en dus lijkt Stadskanaal een tegenstander in vorm te treffen. Bovendien won Stadskanaal geen een van de laatste drie confrontaties op Knoal. Tijd dus voor Stadskanaal om daar verandering in te brengen en zichzelf naar een wat veiligere positie op de ranglijst te loodsen.

HOC – Westerwolde

In de zondag 3e klasse C is het zeer spannend.  Tussen de nummer 6 (Sellingen) en de nummer 1 (Musselkanaal) zitten slechts drie punten verschil. Daar tussenin staan ook HOC (plek 2) en Westerwolde (plek 4). Twee ploegen die het tot nu toe goed doen en volop meedraaien bovenin. HOC wist afgelopen zondag knap te winnen bij Gieten en verloor nog maar 1 van de 5 duels. Westerwolde is zelfs nog ongeslagen na vijf wedstrijden, het speelde twee keer gelijk en won drie keer. De ontmoeting tussen HOC en Westerwolde is er dan ook eentje tussen twee ploegen in vorm. De vraag is dan ook wie er in het spoor van koploper Musselkanaal gaat blijven.

Sellingen – FC Ter Apel ‘96

Een andere belangrijke ontmoeting in 3C is de derby tussen Sellingen en Ter Apel. Twee ploegen die op drie en twee punten achterstand staan van koploper Musselkanaal. Het wordt dus zondag aanhaken of afhaken voor een van beide teams. Sellingen begon uitstekend aan de competitie met drie overwinningen, maar behaalde uit de laatste drie wedstrijden slechts een puntje. Ter Apel verspeelde afgelopen zondag dure punten tegen laagvlieger SPW , maar is al wel de laatste vier wedstrijden ongeslagen. Er werd alleen verloren van Musselkanaal. De Ter Apelers zullen graag deze derby willen winnen, maar ook Sellingen zal de negatieve reeks graag weer willen doorbreken. Het kan dan ook wel eens een boeiende en spannende derby gaan worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 3e klasse C

Overzicht van de stand van de zondag 3e klasse C.

Programma zaalvoetbal 30 november

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Programma vrijdag 26 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die vandaag op het programma staan.