ASVB behoudt ongeslagen status tegen tiental Peize

ASVB blijft uitstekend presteren in de zondag tweede klasse L en is nog altijd ongeslagen. Zondag werd er gewonnen van Peize.

ASVB blijft uitstekend presteren in de zondag tweede klasse L. Zondag bonden de Blijhammers Peize ook aan de zegekar met een 0-2 overwinning. Koploper GVAV verspeelde ook nog eens punten, waardoor de achterstand werd verkleind tot twee punten.

De thuisploeg kwam al snel met tien man te staan, waardoor ASVB een groot deel van de wedstrijd een overtal had. Radbout Renkema werd na 25 minuten spelen van het veld gestuurd met een rode kaart. Daarvan profiteerde ASVB op slag van rust. Marco van de Linde zorgde ervoor dat de bezoekers met een nipte 0-1 voorsprong aan de thee gingen.

Na de pauze lukte het ASVB niet om het duel in het slot te gooien, waardoor Peize mocht blijven hopen op een punt. Dat kwam er niet, want enkele minuten voor tijd maakte Erwin Aukes aan alle onzekerheid een einde door de 0-2 aan te laten tekenen. Door de zege blijft ASVB ongeslagen en staat het met 14 uit 6 op een tweede plek achter koploper GVAV.