Tiental SETA sleept punt uit het vuur bij VVS Oostwold

SETA keek tot driemaal toe tegen een achterstand aan, maar toonde veerkracht en speelde uiteindelijk gelijk tegen VVS Oostwold.

Het duel tussen de twee subtoppers VVS Oostwold en SETA is geeindigd in een 4-4 gelijkspel. SETA keek na de eerste helft tegen een 2-0 achterstand aan, maar knokte zicht terug in de wedstrijd. Ook na de 3-1 voorsprong voor VVS kwam SETA weer terug en zorgde een spannende slotfase ervoor dat SETA met tien man nog een punt overhield aan het duel met VVS.

In de eerste helft kwam VVS op een vroege voorsprong. Na een klein kwartier spelen maakte Romke Smit de 1-0 voor de thuisploeg. Vlak voor de pauze sloeg de thuisploeg nog een keer toe via clubtopscorer René Dijksterhuis. Met een comfortabele 2-0 voorsprong ging VVS aan de thee.

Rood en venijn in de staart

Na de pauze zorgde Jeroen Buurke voor de aansluitingstreffer en was de spanning weer terug. Jeroen Brul leek daarna het duel te beslissen, maar Denny Feiken bracht opnieuw de spanning terug. Daarna ontstond een knotsgekke fase waarin het alle kanten op ging. Zo zorgde clubtopscorer Jarno Giezen voor de 3-3, maar mocht even daarvoor Marvin Mulder namens SETA met een rode kaart inrukken. Jeroen Brul leek vervolgens met zijn tweede van de middag VVS naar de overwinning te schieten, maar Robin van der Dries zorgde ervoor dat SETA toch nog een punt overhield aan het duel: 4-4.