WKE ’16 kent weinig moeite met hekkensluiter Nieuw Buinen

WKE ’16 was duidelijk een maatje te groot voor Nieuw Buinen, maar vergat dit uit te drukken in de score.

WKE ’16 heeft het thuisduel tegen Nieuw Buinen eenvoudig met 2-0 weten te winnen. Dat was eigenlijk nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen, want de Emmenaren hielpen legio goede kansen om zeep. Nieuw Buinen kon er weinig tegenover stellen en moest opnieuw stellen dat ook WKE een maatje te groot was.

De equipe van WKE-trainer Albert Koops was van meet af aan de betere partij en dat resulteerde in de openingsfase al in een aantal mogelijkheden. Topscorer Lorenzo Hindriks had het vizier echter nog niet op scherp, maar na 25 minuten had de aanvaller dat wel. Op prachtige wijze schoot Hindriks een vrije bal tegen de touwen: 1-0. Dat bleek tevens de ruststand, al had WKE na 45 minuten spelen de winst al binnen kunnen hebben. Aan de andere kant kreeg Eron Alberts voor rust nog wel een grote kans, maar hij mistte in kansrijke positie.

Na de pauze werd het al snel 2-0 en wederom was Hindriks de doelpuntenmaker. De aanvaller kon vrijstaand binnenschieten, waarna WKE in de tweede helft alsnog op zoek ging naar een grote zege. Die kwam er echter niet, ondanks dat de ploeg tal van kansen kreeg op meer. Zo moest Nieuw Buinen-goalie Waarsing nog een aantal keren handelend optreden of stond het houtwerk een treffer van de thuisploeg in de weg. Daardoor had Nieuw Buinen, dat zelf nauwelijks een kans kreeg, geluk dat het slechts bij 2-0 bleef. WKE zag koploper GVAV punten verspelen tegen Annen en is nu terug te vinden op plaats vier met slechts drie punten achterstand. Nieuw Buinen blijft rode lantaarndrager in 2L.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Goed georganiseerd Titan pakt drie punten

Na één jaar derde klasse mochten de mannen van Titan uit Nieuw-Weerdinge eindelijk weer ...

Zwaar gehavend TEVV weet niet te stunten

TEVV heeft het niet kunnen redden tegen SVBO. Op het gemeentelijk sportpark aan de Parkstraat ...