Buinen in eigen huis onderuit tegen EHS ’85

Buinen moest zijn meerdere erkennen in EHS ’85. De ploeg uit Emmerschans deed daarmee goede zaken voor op de ranglijst.

Foto Andries Middelbos, Buinen-speler Marc Haandrikman probeert met een tackle EHS-85 speler Glenn Tromp af te stoppen.

Na twee overwinningen op rij is Buinen weer eens tegen een nederlaag aangelopen. Het bezoekende EHS ’85 bleek met 1-4 te sterk, dat na drie wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer eens mocht juichen. EHS deed ook nog eens goede zaken voor de ranglijst, want nummers de nummers een (Schoonebeek) en twee (Sleen) verspeelden punten.

Op sportpark de Woerd schoot de thuisploeg nog wel uit de startblokken. Buinen stond binnen vijf minuten al op een 1-0 voorsprong via Thorsten Leeuw, maar kon deze niet lang vasthouden. Sammy Germai Taglia bracht EHS ’85 al snel weer langszij. De thuisploeg kon geen vat krijgen op Taglia, die uitgroeide tot man van de wedstrijd. Voor rust zette de aanvaller de gasten op een 1-2 voorsprong.

Ook na de pauze bleef Taglia de gevaarlijkste kant aan de man van EHS ’85. De spits was opnieuw trefzeker en voltooide na een uurt spelen zijn hattrick. Daarmee was de wedstrijd zo goed al gespeeld al ging Buinen nog wel op zoek naar een aansluitingstreffer. Die kwam er niet meer voor de thuisploeg, dat in de slotminuten ook nog de 1-4 moest incasseren van Andrej Alilovic.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – EHS ’85

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen revancheert zich tegen VV Heerenveen

Na de blamage van twee weken geleden tegen SVBO had Nieuw Buinen afgelopen zondag ...

Onstwedder Boys wint in blessuretijd

Er zijn voetbalkenners (?) die zeggen dat je maar het maken van de winnende ...

Weekend-overzicht: zondagvoetbal

Gieterveen kende een heel beroerd voetbalweekend: in de thuiswedstrijd liet men een duidelijke steek ...