Overzicht zondag 1e klasse F: Zevenklapper voor VKW, WVV pakt koppositie

VKW speelde een uitstekende wedstrijd en maakte er een zevenklapper van tegen Heerenveen, WVV blijft ongeslagen en is voorlopig koploper.

VV Heerenveen – VKW: 0-7

VKW speelde op bezoek bij VV Heerenveen een uitstekende wedstrijd. De Westerborkers kenden een prima begin van de wedstrijd en stonden al snel met 0-2 voor. Werner Wijnholts trof tweemaal doel in de eerste twintig minuten, maar moest er daarna ook geblesseerd af. Het veranderde niet veel aan het spelbeeld, want VKW bleef bovenliggend. Op slag van rust maakte Jeroen Welles er 0-3 van. In de tweede helft gingen de bezoekers vrolijk door op jacht naar een ruime overwinning. En die kwam er, want de bezoekers scoorden maar liefst nog vier keer via Ynse Oosterhof, Jonas Nijland (2x) en Welles. Een eclatante zege voor VKW, dat nu vierde staat op de ranglijst.

Roden – WVV: 2-3

WVV heeft voorlopig de koppositie overgenomen van Gomos. De Winschoters pakten in de blessuretijd nog de winst tegen Roden. In eerste instantie leek WVV al op een zege af te stevenen, maar de thuisploeg wist de 0-2 achterstand ongedaan te maken. Na de 2-2 mocht WVV ook nog eens met tien man verder, maar ook Roden mocht even later verder met tien man. In de blessuretijd sloeg het tiental van WVV nog een keer toe en werd Ramon Kuiper het goudhaantje voor de ploeg uit Winschoten.

Noordster – FVC: 1-3

Noordster is na de nederlaag tegen FVC de nieuwe hekkensluiter van de zondag 1e klasse F. De thuisploeg was niet minder dan de ploeg uit Leeuwarden, maar benutte de kansen niet. Dat deden de gasten wel, die een stuk effectiever voor de goal bleken. Gido Boontjes en Leon Faber zorgden voor een 0-2 ruststand. Noordster ging na rust op zoek naar de aansluitingstreffer, die er ook kwam via Romano Bruintjes. De spanning bleek van korte duur, de bezoekers maakten er direct weer 1-3 van via Leroy Wielenga waardoor de punten richting Friesland gingen.

SVBO – GRC Groningen: 2-1

SVBO boekte een verdiende 2-1 overwinning op GRC Groningen. De thuisploeg had het betere van het spel en kwam voor rust al op een 2-0 voorsprong via Ronald Gerdes en Boy Haitel. De thuisploeg kreeg daarna voldoende kansen om naar een ruime zege uit te lopen, maar verzuimde dat. In de slotminuut deed GRC nog wat terug via Robin van Linschoten, maar de zege van SVBO kwam niet meer in gevaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde verliest derby van Bellingwolde

De derby Westerwolde - Bellingwolde was één van de weinige wedstrijden die afgelopen weekend ...

Stadskanaal pakt in slotfase de volle buit tegen Lemelerveld

Stadskanaal ging in de slotfase alsnog met de zege aan de haal tegen Lemelerveld.

Titan wint topper van Schoonebeek

Titan won de topper van Schoonebeek en lijkt op de titel af te stevenen ...